Seuraa 


Halut olis tallella molemmilla (ihme kyllä kun edellisessä raskaudessa ei ollut) mutta homma ei toimi mitenkään.

Esikoinen kun pyörii jaloissa koko ajan 1v.9kk ja sitten on tämä maha joka tekee asiasta käytännössä ihan mahdottoman vaikeeta.Kertokaa vinkkejä miten teillä seksi onnistuu ja milloin jos on pieniä lapsia ympärillä vielä?

Kiitos vinkeistä!unsku rv 30+6 ja sf mitta 31 - maha siis ihan älyttömän kokonen jo :(

Kommentit (5)

Ei nyt millään hillittömällä tahdilla, noin kerran viikossa. Loppuaikana mun haluaminen liittyi lähinnä synnytyksen mahdolliseen käynnistymiseen ;)Asennoista löytyy se itselle sopivin kokeilemalla, muistaakseni meillä oli aika rajoittunut ts. yksi asento vain oli ok kun maha oli valtava.Esikoinen toki rajoittaa seksin aikaa ja paikkaa, mutta niinhän se tekee myös ei-raskaana. Eli meillä on seksiä joko heti kun lapsi menee nukkumaan klo 20.30 jälkeen, viikonloppuisin päiväuniaikaan tai sitten aamulla kun tulee lastenohjelmat ;) Meillä tosin esikoisella ikää pian 2,5v., eli viihtyy jo katsomassa niitä ohjelmia, eikä lähde etsimään äitiä ja isiä.Marrastoive rv 6+5 (joten meillä iso maha ei vielä rajoita ;))

meillä raskaus vasta aluillaan (9+0),joten omaa kokemusta ei vielä ole....mutta juuri luin vicky iovinen kirjasta " tyttökavereiden opas odottajalle" ..(erittäin hyvä kirja muuten:), että parhaiten seksi onnistuu ison mahan kanssa lusikka-asennossa tai takaapäin naisen ollessa polvillaan.kirjailija mainitsi kuitenkin jälkimmäisen tuntuvan monesta naisesta siltä, että mies pääsee kyseisessä asennossa liian syvälle..joten hän oli tullut siihe tulokseen että lusikka-asento on paras. kannattaa siis kokeilla!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli meillä ainakin annettiin vähän lähtövauhtia tuohon synnytykseen... Sehän on ihan oikeasti yksi keino yrittää auttaa käynnistymistä.....Muttta teillä se toki ei voelä ihan ole ajankohtaista....

Se kuulosti mielenkiintoiselle.

Meillä lapsi menee nukkuman yöunille vasta 21.30-23.00. Aiemmin ollaan yritetty pistää, mutta siitä on seurannut vaan ongelmia, eli herää tunnin tai kahden päästä pirteänä ja valvotta meitä sitte monta tuntia. Joten ollaan ihan yliväsyneitä kun päästään ite sänkyasteelle.

Päivät mies on tietty töissä, muuten vois onnistua päiväuniaikaan hyvin..

Ja aamuisin on aina kiire.

Täytyy nyt viikonloppuna yrittää löytää sopiva rako ja kieltää kavereita tulemasta käymään päiväuniaikaan :)unsku

Tiedän itsekin, että kun perheessä on pieni lapsi, voi ne sekstailumahdollisuudet olla vähän vähissä. Itse olen iltaisin kuolemanväsynyt ja aamuisin taas lapsi herää jo viiden aikaan, joten eipä se ennen sitäkään onnistu. Mutta jos halut ovat tallella, niin sitten on vain otettava se aika jostain :). Meillä homma onnistuu parhaiten iltaisin tai sitten viikonloppuisin lapsen päiväuniaikaan.Ja onhan noita asentoja, joissa maha ei ole tiellä. Esikoista odottaessani sekstailtiin juuri ennen lapsivesien menoa rv 40.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat