Vierailija

Esim. babymallinen talvihaalari tai välikausihaalarit (sekä baby- että vyötärömallit)?Ihmettelen vain kun tuntuu ajoittain noita olevan esim. huuto.netissä olevan huudettavana samaan hintaan kuin tavallisia I-luokan haalareita.

Kommentit (11)

Tekevät mallikappaleita kahta kokoa 62 cm ja 100 cm. Näistä päätetään mitä tuotantoon otetaan tms.II-laatu on tuotannossa syntynyttä, ei I-laatua.

Hinnasta ei tietoa, mutta tässä ainakin ohuemmat jalkalenksut kuin vastaavassa kaupan norm. hintaisessa saman kokoisessa haalarissa. Olisko sitten muiltakin osin laadusta pihistelty...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joku virhe, mutta tuote on periaatteessa ok. Eivät siis pysty takaamaan laatua, mutta ovat hyvin käyttökelpoisia ja siksi myydään halvemmalla.Samoin II-laatua myy edullisemmin Iittalat ja Arabiat yms. Voi olla pieniä virheitä, mutta huomaamattomia.Ei näissä tarkoituksella ole " laadussa pihistelty" . Tuotannossa vaan tulee aika paljon virheellistäkin tavaraa, joista II-laatu on sitä parasta primatavaran jälkeen.

näitä vaatteita tehdään siks, että esim. kaupat pystyy paremmin päättään mitä myyntiin otetaan.

Eivät oo mitään kakkoslaatua, vaan tosiaan malliks tehty vaate.Viimeks kun kävin Kankaanpään myymälässä, oli tavalliset reimatecit 70-80 e ja mallikappaleet 30-50 ¿.

oli 59 eur. Siellä oli kyllä myös ihan I-luokan Reimateceja ja ostinkin yhden haalarin 110 cm 59 eur. Olivat siis ihan normaalissa talvialessa.Näytekappaleet ovat erikseen, niitä on kahta kokoa: 62 ja 100 cm. Näin sanoi myyjä.

yhden lapsella olleen Lassien (ei edes supratec) 34 eurolla! Samaiset haalarit ovat lähihalpiskaupassa talvialessa 25 eur. Kaveri totesi vaan, että myy pojan värisen siellä ja ostaa tytölle upouuden ja jää vielä voittoakin! Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat