Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten jotkut voivat sitkeästi tarjota vieraille ihmisille faktaa : sitkeydellä onnistut immettämään. Kun toinen on sanonut ettei esim. PYSTY imettämään. Tällöin luulisi, ettei voi esim. tietää onko toisella rintoja ollenkaan, maitorauhaset puuttuvat tms. lääketieteellistä. Jos sanoo, että on ongelmia niin tällöin voisi esim. ystävällinen ihminen kysyä, että oletko saanut hyviä ohjeita jne. ja tarvitseko tukea/voin sitä antaa halutessasi jne.Jotenkin nämä ihmiset jotka (tässäkin ketjussa) ylistävät itseään paremmaksi äidiksi sen takia, että tissit on toiminut ovat säälittäviä.

Jos itsetunto on tosiaan kiinni myönteisestä imetyskokemuksesta niin onhan se surkeaa, VARSINKIN jos sen varjolla voi leimata kaikki sellaiset jotka ei olleet niin onnekkaita laiskoiksi ja huonoiksi, niin ei kateeksi kyllä käy. Ja edelleen mietin (koska ihmisiä on erilaisia ja sairaitakin), että onko se sittenkin jotain sairasta kateutta kun jollain esim. on sairaus jonka takia tai sen seurauksena ei voi imettää..Itsellä näin, että kaverini totesi kun sairastuin vakavasti, että pääsisinpä itse sairaalaan ja sinulle sitten aina tapahtuu kaikkea erikoista.(onhan niitä sellaisia ihmisä jotka tekee itselleen ja jopa lapsilleen sairauksia jotta pääseen sairaalaan).Ihan sama, mutta ei voi kauhean tasapainoinen olla jos ei voi pitää turpaansa kiinni jos joku esim. suree vieressä, ettei pystynyt imettämään!Jotenkin tuntuu, ettei sellainen äiti voi paljoa enempää tarjota lapselleen kun sen äidinmaidon (hyvä tietysti että edes sen)! Mutta ei sillä imettämisellä vielä lapsesta yhteiskuntakelvollista tehdä!

Kommentit (1)

Millä selittyy SINUN mielestäsi? Minä selitän sen paremmalla imetysohjauksella, mutta koska jos sinun mielestäsi nainen ei pysty imettämään jos sanoo niin, millä selität noin huikean eron imetysluvuissa? Voisiko mielestäsi olla mahdollista, että nainen ehkä pystyisikin imettämään, vaikka luulisi ettei pysty? Tuskinpa Suomessakaan se rintarauhanen kuitenkaan valtaosalta naisista puuttuu???!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat