Vierailija

Päästään pitkästä aikaa (vuoteen) kahdestaan illalla syömään ja mahdollisesti muutamalle vielä päälle..

Mitkä olisi kivat paikat Helsingissä (lähellä toisiaan).

Ei tarvitse olla hienoja paikkoja,mutta Rossot, ja Omenapuut on nähty.

Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

Kommentit (26)


Mutta kiva pubi on Juttutupa Hakaniemessä. Elävää musiikkia, ei sisäänpääsymaksua ja porukan ikä on kolmestakympistä ylöspäin. Kerran mentiin sinne, niin siellä olikin J. Karjalainen esiintymässä..Ja hyvä ja edullinen tapas-paikka on Ravintola Tapasta Uudenmaankadulla.Tosi hyvää ruokaa on myös Ravintola La Tourissa (Vanhan ylioppilastalon vieressä Forumia vastapäätä) ja Papa Giovannissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pääsemme lähtemään vasta kun nuorin nukkuu eli n.20..Kiitos sinulle paljon!

mitäköhän tuo saaristolaismenuu pitää sisälläään.. pohtii..

Mutta kivoja ravintoloita, rentoja, mutta kuitenkin vähän parempia. Jo mainittu Gastone, Eerikinkadulla Helmi, Bulevardilla Tony' s Deli..Pubeista, jos kaipaa menoa, niin Molly Malone' s on varmaan paras. Sit vähän rauhallisempaa jos kaipaa niin Teerenpelit on tosi kivoja (Kampin versio on vähän trendikkäämmän olonen ku Kaisaniemen) ja Shaker' s/Sling in -baarit on kanssa tosi rules. Nää jälkimmäiset siis on drinkkibaareja. Kannattaa mennä kokeileen, drinkit maistuvat niissä ihanille. Shaker' sissä saa lisäksi kattoa baarimikkojen temppuilua lasien ja pullojen kanssa..

uusi Locanda Forumissa tai L' Osteria Espan ja Korkeavuoren kulmassa...Gastone Korkeavuorenkadulla...

Barcelona Michellen sisäpihalla...lähes kuin aidossa Barcelonassa

Vierailija:

Lainaus:


Barcelona Michellen sisäpihalla...lähes kuin aidossa Barcelonassa
Kivoja ravintoloita ovat mm. Nuevo Sofiankadulla ja Rodolfo Kirkkokadulla. Safka Vironkadulla (onkohan toiminnassa nyt?) on kalliimpi. Pieni ja intiimi, kiva paikka.

Jos tykkäätte kreikka/turkki tyyppisestä niin tämä on aivan ehdoton. Ruoka todella herkullista, annokset täyttäviä ja palvelu tosi sympaattista. Myös sisutus on ihan aidon oloista, mulle tuli etelä Espanjan teteriat mieleen arabihenkisyydellään :-) Suosittelen!

Asutaankin aika lähellä, että ratikalla päästään sitten kotiin..

Ruokapaikkaa täytyy vielä miettiä, kiinalaisesta tykätään, tapaksesta ei niinkään ja kasvisruoat ja kanaruoat menee myös alas mainiosti..Me ihastuttiin Kalliossa Kreikkalaiseen Zorbakseen, mutta käytiin siellä tosiaan viimekis kun oletiin kahden ja nyt voisi käydä muualla. voi olla pini ja intiimi paikka..T. Ap

---on Rosso/Amarillo tyyppejä. Saahan sitä kohtuuhintaista hyvää ruokaa muualtakin. Santa Fe on kiva, rento ja kohtuuhintainen, kuten myös Vespa tai Toscanini, ihanaa italialaista ruokaa!

Siinä on vieressä se ruokapuoli Marco Polo ja siellä ei ole yhtään savuista ja sit vielä siinä ihan vieressä on ihan a la carte ravintola joka on saman omistajan ja hieno paikka. Ollaan syöty monet kerrat sekä juttiksessa että Marco Polossa ja on tosi ihanaa ruokaa eikä mitään iän ikuista listamössöä. Suosittelen.


Sieltä saa Saaristolaismenun kahdelle yhden hinnalla..Mietittiin itsekin sitä, mutta aukeaa lauantaina vasta klo 18. Ja meillä on teatteriliput klo 19 näytökseen..Mies on syönyt tuolla Nokassa. On hyvä paikka, netin kuvissakin näytti ihanalta: tiiliseiniä, intiimiä. Ja ruoka on kuulemma hyvää!

ja siellä on todella hyvää ruokaa! Erikseen on vielä pubi. Laidasta laitaan pihviä, salaatteja, pastaa, kalaa jne.Sinne pääsette 3 ratikalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat