Seuraa 

... eli tilasin 2-vuotiaalle tyttärelleni (noin 86cm) vk-haalarin kokoa 86cm, myyjän vakuutellessa sen olevan paras koko hänelle. Sainkin jo haalarin ja se oli hieman reilu,nyt mietityttääkin että onko se tarpeeksi reilu, jotta se mahtuisi myös syksyllä... Vai vaihtaisinko sen 92 senttiseen, joka nyt keväällä olisi kyllä ehkä liiankin reilu! Kysyisinkin nyt Jonathaneja käyttäneeltä, kuinka pitkälle lapselle 86senttinen haalari mahtuu? Ja kuinka iso ero noiden kahden koon välillä oikeasti on?Kiitos jos joku viitsii vastata!

Kommentit (13)

Vyötärömallissa voi hyvin käyttää hiukan reiluakin kokoa, kun kaikki ' ylimääräinen' ei valahda jalkoihin ja haaraosa roiku nilkoissa :) Eli kannattaa vyötärömallissa ottaa ehdottomasti se isompi koko.

mukaan olleet ja niinkuin edellinen vastaaja totesikin, niin vyötärömallit sitäkin vähemmän. Toistan siis itseäni ja neuvon ottamaan vähintään koon 92cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jonathanille on tulossa parin viikon sisällä roosa-tummansininen haalari vielä noiden nyt tarjolla olevien lisäksi.. Siis ihan reilu ja perinteisempi roosa :) Tulee lisätilauksena ja ihan siitä syystä, että nuo tämänhetkiset värit ovat jakaneet mielipiteitä ja niistä on tullut myös negatiivista palautetta. Eli en tarkoittanut sitä pinkkiä haalaria vaan tulossa olevaa roosaa..

Tietysti jos lapsi on todella pitkäselkäinen tai -jalkainen, niin ei ehkä 86cm riittäisikään. Jos olisin ostanut 92cm haalarin niin olisi ollut liian iso lähes koko talven, ehkä nyt kun talvi alkaa olla aivan lopussa niin olisi siedettävän kokoinen. Sitten taas ensi talvena 92cm olisi liian pieni.

Aika kummallinen kokoarvio kotimyyjältä. Vaikka nuo reiluja ovatkin, niin harvoin kannattaa täysin pituutta vastaavaa kokonumeroa ottaa, kun kevääseenkin on vielä aikaa, saati sitten syksyyn.Ihanaa muuten, että Jonathanilta on tulossa se roosa-tummansininen haalarikin vielä, parin viikon päästä ilmeisesti.

Eli meillä samanikäinen, hieman pidempi tyttö (varmaankin 88-89cm).

Hän käytti viime kevään (silloin hänellä pituutta n. 78cm, eikä ollut liian iso!) ja syksyn Jonathanin vk-haalaria 86cm ja nyt ei mahdu enää, myin pois. Lahkeiden ja hihojen pituus olisi ehkä riittänyt, mutta selkämitta jäi pieneksi, eikä juuri kumartumistilaa ollut.

Nyt kevääksi odottaa Jonathan 92cm (juuri sopiva, yhtään pienempi ei mahtuisi) ja syksyksi 98cm, luulen että tuossa 92cm haalarissa on syksyllä taas selkämitta turhan nafti.

Koko tämän talven tyttö on käyttänyt Reimatecin 92cm haalaria, eikä ole ollut liian iso. Ensi talvena ei taatusti mahdu.

Ehdottomasti kyllä suosittelisin vähintään kokoa 92cm, olen melko varma, että syksyllä 86cm on liian pieni.

Oletko kokeillut muuten haalaria kenkien ja hanskojen kanssa? Isoltakin näyttävä haalari saattaa olla juuri sopiva, kun on kengät jalassa ja hanskat kädessä.

Baby-mallia siis. Reilu on toki vielä, mutta ei niin iso että pienemmän olisin ottanut, koska haluan että mahtuisi vielä syksylläkin. Ja ehtiihän tässä kuukaudessa vielä kasvaakin, ennen kun pukua pääsee käyttämään =)

niska-haaramitta loppuu kesken, vaikka punttien ja hihojen puolesta haalari vielä olisikin sopiva. Eli kannattaa katsoa, että haalarissa tosiaan pystyy kyykistelemään niin, ettei se heti ala kiristämään. Vyötärömalliseen haalariin voi ottaa hiukan reilummin kasvunvaraa kuin baby-malliseen. Meillä on ollut tänä talvena 2-vuotta täyttäneellä käytössä 92 cm baby-mallinen toppahaalari, joka ei enää mene juuri mainitsemastani syystä. Jouduttiin siirtymään 98 cm haalariin. Myös välikausihaalari on kokoa 98, ehkä hiukan reilu vielä, mutta parempi päällä leikkiessä.

Meillä on nyt tyttö 1v2kk ja hänellä mittaa noin 79cm ja hänelle aion ostaa 86cm haalarin. Sinuna kyllä ostaisin 92cm haalarin niin pärjäät sitten syksyn samalla haalarilla.

lisätä lapsen pituuteen noin 5-6cm niin siinä on sopiva haalarin koko.

Tuota olen itse lähes aina noudattanut ja hyvin on haalarit sopinut.

Meillä esikoisella (poika) oli jonathanin 92cm haalari talvella käytössä kun hän oli 2-2,5v. Sitten keväällä ostettiin 98cm haalari. Ja poika on aika hoikkanen.

Muistin juuri kun tuota ensimmäistä jonathanin talvihaalaria olin tilaamassa ja kun kysyin myyjältä tuota koko hommaa niin poika oli juuri 86cm pitkä silloin. =)

Nykyisin meillä onkin liike lähellä niin hankimme puvut sieltä.

Ja meillä siis kaikki käytössä olleet haalarit ovat olleet jonathania.

Meidän tyttö 1 v 8 kk on nyt 79,5 cm ja just sovitin 74 senttistä babyjonathania ja oli vielä ihan sopiva. En sitten tiedä tuon tytön mallista, kun kaikki 74 cm haalarit on vielä sopivia, vaikka pituutta on tuo miltei 80 cm.

Joku ehkä jo huomannutkin että itse myyn Jonathania, kun kyselyihin vastailen.Se Jonathanin roosa haalari EI ole roosa vaan Jonathanin haalari on ihan reilusti pinkki, sellainen anilliininpunainen, jossa alaosa on tummanharmaa ja limen väriset raidat hihassa. Tosin mielestä aivan ihanan näköinen !!

Motionillahan on tulossa toinen haalari, mutta viimeisimmän tiedon mukaan se vaaleanpunainen olisikin lila, en ole vielä livenä nähnyt mutta ilmeisesti joku palstalainen oli ku keskusteluista löysin että ainakaan häntä ei ollut haalarin väri miellyttänyt..Vaatekoosta.. tuolla aikaisempaan kyselyyn vastasinkin että kuten muillakin merkeillä, myös Jonathanin haalareissa on tärkeää myös lapsen paino / suuruus. Itsellä lapset ovat molemmat hoikkasia ja siksi haalareissa koko on suurinpiirtein sama kuin lapsen pituus. Pyöreillä lapsilla suosittelen ehdottomasti ottamaan seuraavan koon, koska ei lapsi tykkää mahasta piukassa haalarissa olla , se ahdistaa !! Pituuttahan tässä on haalarin käyttöajan aikana aikaa kasvaa puolisen vuotta, joten sekin pitää ottaa huomioon kokoa valittaessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat