Seuraa 

Onko kukaan käynyt taaperon kanssa mallorcalla? Matkaesitteet lupailevat aina kaikkea, olisi kiva kuulla aitoja kokemuksia. Lähinnä mietin, minne päin saarta kannattaisi majoittautua, ilmeisesti Palman kaupunkiin ei ainakaan? Suunnittelemme matkaa syyskuuksi.

Kommentit (8)

Toukokuussa ollaan lähdössä Mallorcalle, Santa Ponsaan. Tuttavani, ketkä siellä ovat olleet, suosittelivat paikkaa.

Se on pieni ja rauhallinen paikka, lähellä (20km) Palmaa ja ainakin esitteissä suosittelivat lapsiperheille.

Meillä matkassa 2 lasta, vanhempi jo 10 ja nuorempi 1v8kk.Hilunki

Voin suositella paikkaa lämpimästi. Me asuimme Palma Novassa aivan rannan tuntumassa. Siellä oli kiva ranta ja aika pitkälle ihan matalaa, joten lapsikin saattoi tassutella rantavedessä. Rantakadun varrella oli myös kivoja leikkipaikkoja lapsille.Kulkuyhteydet Palmaan olivat hyvät, mutta me emme siellä käyneet kuin yhtenä päivänä. On sen verran pieni kaupunki, että tärkeimmät nähtävyydet ehtii näkemään päivässä.Siellä oli varsin helppo liikkua myös rattaiden kanssa.Myös lentomatka oli mukavan mittainen eli aika ei ehtinyt käydä kovin pitkäksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosi ihana paikka lasten kanssa. Kaunis ranta ja puistoja sopivasti siinä rannan tuntumassa. Pieni paikka ja hyvä tosiaan ajella rattailla. Me asuimme Tjäreborgin Ponent Mar -hotellissa.Vuokrasimme myös auton ja kiersimme koko saaren. Tosi kaunis paikka! Turvaistuimen sai hyvin vuokrattua autovuokraamosta.Palman kaupunkiin teimme matkan (bussilla) ja siellä on paljon shoppailupaikkoja.Palma Novasta kävelymatkan päässä oli Marineland, jossa delfiini- ja papukaijaesityksiä, hylkeitä, lintuja jne. Suosittelen tuon ikäisen kanssa lämpimästi.Lähellä Palmaa on myös Factory Outlet -kylä, jossa saa puolikkaan päivän menemään shoppailun merkeissä. Kaikki mahdolliset vaatemerkit ovat siellä edustettuina ja sieltä löytyy myös runsaasti ravintoloita. Sinne päästäkseen pitää kuitenkin olla autolla liikenteessä.Kaiken kaikkiaan suosittelen kyllä Mallorcaa ja lentomatkakin on tosiaan juuri sopiva.

lapset silloin 2,5 v. ja 4 v.Hotellina oli Viva Sunrise Garden, joka oli tosi hyvä valinta.

Alcudian uimaranta oli aivan mahtava ja lapsille oikein sopiva.Ravintoloista oli vähän vaikea löytää kivaa, yksi oikein hyvä italialainen löydettiin , mutta kaikki muut oli vähän pettymyksiä.Kokonaisuudessaan matka oli kuitenkin ihana. Ilmat oli koko ajan loistavat ja uima-allas sekä rantaelämä oli kaikkien mieleen!Voin suositella Mallorcaa perhelomakohteeksi.

Me oltiin Alcudiassa kun lapset olivat 1- ja 2-vuotiaat. Rannat olivat kivat, vaikka pääasiassa olimme uima-altaalla. Hotellimme oli 4 tähden, mutta aika kulahtanut. Muutenkin paikka on elänyt loistokautensa 25 vuotta sitten ja monin paikoin se näkyy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat