Vierailija

Hetki sitten kun oli keskustelua siitä miten jotkut eivät halua koiria kotiinsa.Ymmärrän sen. Mutta kysymys teille jotka sallitte koiravieraat kotiinne. Mitä toivoisitte koiralta ja omistajalta?

Kommentit (17)

Siksi toivotaan että koirat pysyy pois makuuhuoneesta ja lapsenkin huoneesta (vaikka hän ei ilm. allerginen), ei nouse sohville ja tuleille eikä hajota mitään (lähinnä lapsen lattialla lojuvia leluja).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiaan itse haluaa että koirat käyttäytyy hyvin ja tulevat toimeen oman koiramme kanssa. Toki aluksi on vähän villimpää, pitää tutkia paikat ja haistella yms.. sisäsiisti kyllä pitää olla. Ja yleensä jos on vahinko käynyt (pentukoira) ovat kyllä koiran omistajat enemmän nolona asiasta kuin me :) Että teretulemas vaan jos ei koira ole aivan täystuho!

Totta kai ne alkuun haistelee ja tutustuu paikkoihin, mutta myöhemmin sitten.Yleensä myös, jos meille koiravieraita tulee, käytämme koiria riehumassa keskenään tuolla metsässä, niin sisätiloissa oleminen on leppoisampaa

Pidän koirista ihan kuten muistakin eläimistä, mutta meidän koti ei ole niitä varten.Jos jostain syystä koira tulisi joskus pakottavassa tarpeessa, niin sen paikka olisi eteisessä ja omistajan tehtävä olisi vahtia, ettei se pureskele kenkiä/jalkalistoja/lasten leluja tms.


Kerran meillä oli aika villi tapaus kylässä. Nosti jalkaa ja ruikkasi ensin nojatuoliin ja sitten vielä meidän päiväpeittoon.. No pyyhittiin vaan pois.. Ei se niin vaarallista ollut. Mutta koiran isäntää ja emäntää kyllä hävetti. ;)

Tai ehkä korkeintaan joku kiltti narttu. Toivoisin sen olevan suht rauhallinen, toki vähän voi hötkytä muttei mikään sellainen mikä pistää heti matot rullalle. Ja että omistaja kieltäisi sitä esim. menemästä sohvalle koska meillä ei omakaan koira saa mennä. Kunhan nyt ei siis sotke kamalasti eikä tuhoa mitään, ei mulla muita vaatimuksia.

Että koira makaa aloillaan eteisessä yms. paikassa suurimman osan ajasta.

Ei nouse sohvalle, sängylle

eikä tule kerjäämään ruokapöydästä.Jos kesä, toivon, että koira on pihalla/terassillamme.

Onneksi tuttava piirissä on vähän koiria ja anoppilankin hurtta kuoli vähän aikaa sitten.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat