Vierailija

Kommentit (7)

Meidän lapsella se kesti puolitoista viikkoa ja senkin jälkeen on kuulemma vielä suolistossa pari viikkoa, eli pitää senkin jälkeen kun tauti näyttää olevan ohi pitää hyvää huolta käsihygieniasta. Saattaa vieläkin kuitenkin tarttua. Meillä virus alkoi kuumeella, oksentelua ei ollut ollenkaan. Kuume nousi ja samana päivänä alkoi myös ripuloimaan. Ensin lääkäri meinas sitä liikkeellä olevaksi mahataudiksi ja tuli myös korvatulehdus. Sit kun käytin parin päivän päästä uudestaan lääkärissä kun ripulointi vaan yltyi, toistakymmentä kertaa ripuloi ihan vesiripulia vuorokaudessa - lääkäri tuli siihen tulokseen, että onkin rotavirusta. Onneksi kuitenkin selvittiin kotikonstein ja osmosalia juottamalla, ei tarvinnu lähtä OYS:aan tiputukseen...

Tämän vuotinen ripuli on nimenomaan hirveämpi kuin vuosiin. Siitä oli vasta juttua Kalevassakin, kun on normaalia ärhäkkäämpi. Lääkäri totesi, että normaalisti tarttuu pisaratartuntana ja käsien välillä, mutta tämä tarttuu ihan jo ilman välitykselläkin. Rotavirus ei tavallisesti tartu aikuisille, mutta tämä virus kun on sen verta ärhäkkä niin on tarttunut aikuisiinkin, mieheni työkaveri on rotaviruksen kourissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkoi oksentelulla ensin pari päivää, sitten hiljeni vajaaksi kahdeksi päiväksi ja näytti menevän ohi, mutta sitten alkoi ripulointi, jota kesti rajusti päivän ja sen jälkeen taas vähän oksentelua... Kuumetta ei ollut, mutta sitäkin kuulemma voi olla ja samaan syssyyn jotkut lapset kehittävät korvatulehduksen. Toivottavasti teillä ei mene kaikkein vaikeimman kaavan mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat