Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Luulisin että 86 olis nyt passelimpi, mutta jääköhän pieneks ens syksynä?Minkä koikoisia haalareita ootte ostanu lapsillenne?Kyllä tää on niin pirun vaikeeta! =)

Kommentit (15)

Meidän poika on nyt n. 83-84 cm pitkä. Sovittelin hänelle Reima 86cm vk-haalareita ja ne olikin tosi reilut. En edes alkanut sovittamaan 92cm kokoa, koska se oli vielä paaaljon isompi.Ihan olisi hukkunut sinne vaatemakkaroiden sisään.Itsekin ajattelin ensin, että kun pojalla on nyt talvihaalarit kokoa 86 että tarvitsisi vk-haalarit jo seuraavaa kokoa. Mutta eipä tarvitsekaan! Ne vk-haalarit taitaa olla isompaa mitoitusta, tai sitten se toppausten puuttuminen tekee ne reilumman oloisiksi. Meidän pojalle mahtuu nyt 86cm vk-haalariin vielä villahaalarikin väliin ja on silti isot, joten varmasti mahtuu vielä syksylläkin.

Itse päädyin myös 92cm babymalliseen välikausihaalariin. Lapsellani (82cm) on nyt käytössä reimatecin 80cm babymallinen talvihaalari jonka toivon vielä mahtuvan lopputalven. Viime syksynä meillä oli käytössä (silloin reilu, saatiin käytetty) 80cm välikausihaalari ja tuntui hassulta että olisin ostanut vain 6cm isomman haalarin ensi syksyksi. Ilman kenkiä toki haalari on vielä reiluhko mutta kenkien kanssa kokeiltaessa huomattavasti parempi. Ja onhan syksyyn vielä matkaa...

Toki taas makuasioita, toiset pitävät juuri sopivan kokoisesta mutta minä taas vähän väljemmästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ostettiin syksyllä n.83cm pitkälle tytölle 92cm talvihaalari (Remu), joka nyt keväästä on aika sopiva jo. Toivottavasti menee vielä ensi talvena ainakin seuraaviin alennusmyynteihin saakka. Kannattaa tosiaan ostaan malli, jossa on vyötärökiristys niin haarat ei roiku hankalasti.

meillä käytössä pojalla 82cm nyt 80cm reimatec toppahaalari ( baby mallinen). se alkaa olla jo pieni.

vertasin 80cm ja 86cm eikä niissä ole eroa juuri nimeksikään. niska-haara mitta oli sama, hihoissa-lahkeissa ei hirveästi eroa ollut.ostin baby mallisen 92cm haalarin. poika pystyi liikkumaan siinä mainiosti. olihan se reilu mutta toisaaltaan kyllä menee vielä muutama kuukausi ennen kun kevät haalaria pääsee käyttämään. ehdottomasti myös haluan että haalari menee syksyllä.. olettaisin että tuo 92cm menee vielä syksylläkin ja syksyllä ( ainakin viime vuonna) meillä välikausihaalari oli käytössä tosi pitkään !

Meillä tyttö 82cm nyt ja piti koko syksyn 86 cm babymallista. Mahtuu varmaan keväänkin, mutta siis puku oli aivan sopiva jo syksyn. Jos olisin nyt ostamassa hänelle uutta, ostaisin vähintään sen 92 cm. tyttö hoikka n. 11 kg.

Meillä tyttö 2v 3kk ja pituutta 82cm ja painaa vajaat 10kg.

Ajattelin ostaa hänelle vyötärömallisen reimatecin 92cm mutta kun menimme sovittamaan niin siinä ei ollutkaan enää sisäpuolella nauhakiristystä, 86cm vyötärömallissakin vyötärö valui rumasti lapsen lantiolle.

Otin sitten babymallisen 86cm, on vielä niin reilu että hihoja pitää kääntää ja lahkeet ilman kenkiä menee jalan alle.

Meillä nyt 86cm (1v7kk) tytölle on jäämässä 86cm talvihaalari (babymalli) pieneksi ja olen sen myötä pohtinut tuota keväthaalari asiaa. Ajattelin kyllä kokoa 92cm, mutta aion verrata kaupassa sitä kokoon 98cm. Jos eroa ei ole paljoa niin luultavasti päädy isompaan haalariin.Baby-malliseen luultavasti hukkuu, mutta jos ostat sen missä on vyötärökiristys niin se varmaan on ihan hyvä. Luultavaa nimittäin on, että tuo 86 cm ei mene sitten taas syksyllä enää.

86 cm pojalla 92 cm Reimatecin babymallinen toppahaalari. On täysin sopiva eikä yhtään liian iso. Poika on malliltaan sopusuhtainen muuten, paitsi laihanpuoleinen :)

Meidän tytölle ostin Jonathanin baby-mallisen puvun kokoa 92cm ja tyttö on siis nyt pitkä n.84cm. On kyllä reilu, mutta pienempi oli ollut musta liian sopiva, eikä varmasti olisi enää syksyllä mahtunut. Myyjäkin suositteli tuota 92cm haalaria...

Hukkuu tietysti, jos sen täyttää vedellä ;-) eikö niitä vedenpitäviksi mainosteta?*huh, opinkohan ikinä olemaan kunnolla*Joo, mutta vastaukseksi on pakko antaa jotain hirmuisen ympäripyöreää sillä lasten mittasuhteet ovat niin erilaiset. Pitkäselkäinen ei välttämättä hukkuis ja voi olla et haalari jäis syksyksi jo pieneksi. Toisilla mittasuhteilla varustetulle taas vois mennä ties miten pitkään. Keskimäärin varmaan hyvä sääntö on, että nuo vauvamalliset, joissa ei ole sitä vyötärökiristystä on tarkempia koon suhteen, joten sinun sijassasi saattaisin harkita 92 koon isompien mallia.

Itsekin mietin tuota samaa viime syksynä, kun oli ostettava talveksi haalari. Lapsi oli silloin 86 cm ja ostin täsmälleen hänen kokoisen puvun, kun pelkäsin, että hukkuu isompaan. Kyllä ne Reimatecin puvut ovat aika reiluja hoikalle lapselle ja se menee vieläkin, vaikka tyttö on nyt yli 90 cm! Silti ostin nyt tarjouksesta talvella kokoa 98 olevan puvun, missä on vyötärömalli (Lassien kylläkin eli voi olla kenties eri pitkuinen kuin Reimatecillä, en ole verrannut) ja menee ihan hyvin. Siinä on ulkoillut nyt viime aikoina eikä vaikeuksia peuhatessa- varmaan menee (siis mistäs sen kyllä tietää!!!) ensi talvenakin ja aion siksi ostaa seuraavallakin kerralla, kun ostan uusia ulkohaalareita, reiluja kokoja, etteivät ne olisi pian pieniä. Mutta siis voihan hyvinkin olla, että se Reimatecin puku riittää vielä ensi talvenakin, kun kerran meilläkin- luvata en uskalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat