Vierailija

Ihan vaan vastapainoksi edelliseen aloitukseen korvikkeista....;)

Kommentit (7)

ja kysellään, minkä takia, tuleeko ihan oikeasti tarpeeksi maitoa, eikö ole hurjan rankkaa, vauvan pitäisi jo nukkua yöt heräämättä jne.jne.jne.*huokaus*Imetyksen pitäisi olla se tavallinen ja luonnollinen vaihtoehto, mutta swen sijan tuntuu, että olenkin kummajainen. Imetän (en täys-) reilun vuoden ikäistä poikaani ja aina jos joku saa siitä tietää tulee kommentteja, ja minun pitää puolustella valintaani, jonka pitäisi olla täysin normali ja sitäpaitsi WHO:n suositusten mukainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

liian aikaisin!!! Ja tää nuorin on nyt 1 v 1 kk.

Edellisiä imetin 8 kk ja 6 kk. Erinäisistä syistä imetys loppui aikaisemmin. Nyt tämän kanssa tuntuu sujuvan turhankin hyvin...!

lämmitellä yöllä maitopulloja ja aina oli eväät mukana.

Eikä tarvinnut keitellä niitä pulloja.

Ja lapsi sairasti ekan flunssan vasta 1 vuotiaana, kun olin lopettanut imetyksen. Puolitoistavuotiaalla ei ole ollut yhtäkään korvatulehdusta eikä antibioottikuuria... Uskon, että johtuu siitä, että on täysimetetty puolivuotta.Siis yhtä hyviä äitejähän kaikki ovat, mutta täysimettäjät pääsevät vaan helpommalla ja halvemmallakin.

Enemmänkin täällä löytyy selittäjiä toisesta leiristä. Ei minusta täysimetystä tarvitse mitenkään perustella, se on se luonnollinen tapa.Meillä on täysimetetty kaikki tenavat, eikä ole koskaan tullut edes mieleen perustella, että miksi näin on tehty.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat