Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minkä verran vauvanne keskinmäärin syö pullosta ja kuinka usein ja korviketta vai äidinmaitoa?

Ihmettelen vaan kun tuntuu niin isolta määrältä tuo meidän pikkumihen kerta annos äidinmaitoa kun n 70 ml menee 2-3 tunnin välein. Pojalla ikää 11 vrk.

Siis toki jokainen lapsi syö miten syö mutta ihan mielenkiinnosta kyselen ; )

Kommentit (3)

tuntui alussa, että tuo ko. määrä on iso. Meidän vauvalle annettiin sairaalassa ensin äidinmaitoa ja sitten siihen päälle noin 70 milliä pullosta. Joskus hän jaksoi syödä kaiken, joskus pulloon jäi. Kyllä vauvat osaavat aika hyvin säädellä itse syömisensä.Meidän poika on nyt 6 kk ja syö oikein hyvin ja paljon. Minusta tuntui määrä isolta ja kysyinkin tästä neuvolasta. Terv.hoitaja sanoi, että ei vauvaa voi syöttää liikaa:). Kyllä " ylimääräinen/liika" pulahtaa sitten ulos.

meillä söi tyttö sairaalassa jo 90ml maitoo... aikani pumppasin tissimaitoo, sit se hiipui niin tuttelia annan... juo älyttömiä annoksia,eikä edes puklaile... anna vain vauvan juoda. :)

t.jeo ja jade 4kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sairaalassa 2-3vrk ikäisenä 50-80ml kerralla. Periaatteessa kuulemma vauva tarvitsee maitoa vuorokaudessa määrän: oma paino / 6. Varmaan kuitenkin vaihtelee tosi paljon. Meillä tytteli on kasvanut koko ajan paljon (kilo ja 4cm kuussa keskimäärin) ja tarvitsee siis paljon maitoakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat