Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

!Löydettiin eilen kunnan roskiksesta vasikka, joka vielä hengitti. Se oli laitettu jätesäkkiin mutta oli ilmeisesti itse rimpuilut osittain sieltä ulos. Säkin päälle oli laitettu iso pahvinpala. Nostettiin vasikka sieltä ulos ja eläinlääkäri joutui sen lopettamaan kun tuli paikalle. Kysynpä vaan että kuka voi tehdä tällaista? Toissayönä oli täällä pakkasta 24-25 joten toivon vaan että sitä ei ole laitettu jo sinä yönä sinne. Toivottavasti tekijä saadaan selville, koska vasikka oli vasta n. viikon ikäinen sille ei oltu laitettu vielä korvamerkkiä. Ilmeisesti vasikka oli lihakarjarotua.Kahteen paikallislehteen tulee huomenna asiasta juttu ja ruho lähtee eelaan tutkittavaksi sekä eläinsuojeluyhdistys teki poliisille tutkintapyynnön ja rikosilmoituksen juuri äsken. Juttu saa ainankin täällä päin paljon julkisuutta ja vasikan heitteillejättäjä jää todennäköisesti kiinni varsinkin jos eläinlääkäri lähtee tutkimaan lähitilojen poikineet lehmät"JOS OLET TÄÄLLÄ NIIN TOIVOTTAVASTI SAAT TAKAISIN JULMUUTESI...MONINKERTAISENA

Kommentit (31)

Ja kyseessä oli eräs Kymenlaakson sanomalehdistä. Valitettavasti on totta tuollanen kauheus. Normaalit karjatilalliset hoitavat eläimiään kyllä asiallisesti ja osaavat hoitaa tarvittaessa lopetuksen niin kuin kuuluukin. Heitteillejättö on kyllä jonkun sairaan ihmisen tekosia.

Elävä vasikka löytyi roskalaatikostaLemi. Roskalaatikosta löydettiin elävä vasikka torstaina Lemin Kuukanniemessä Etelä-Karjalassa.

Kun asiasta uutisoitiin paikallisissa tiedotusvälineissä, lemiläinen maanviljelijä otti yhteyttä poliisiin ja myönsi jättäneensä vasikan roskalaatikkoon.

Maanviljelijän mukaan vasikka oli lopetettu ennen roskalaatikkoon laittoa, koska se ei viljelijän mukaan ollut elinkelpoinen. Lopettaminen oli kuitenkin epäonnistunut, sillä vasikan löytäjä ja sitä tutkinut eläinlääkäri totesivat eläimen yhä elävän.

Löytämisen jälkeen eläinlääkäri lopetti vasikan. Poliisi tutkii asiaa eläinsuojelurikoksena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuolla ikkunalaudalla makaa erittäin tyytyväinen kissaeläin laiskana patterin lämmössä. Se saa parasta ruokaa, pääsee valjaissa ulos (ei kyllä aina halua), partsille ja tarhaan myös, sitä leikitetään ja hellitään joka päivä.Veikkaan että se on tyytyväisempi kuin maatalon kissa, joka on " niin ihanan pullea" eli vatsa täynnä matoja, jota ei ole koskaan madotettu, rokotettu tai steriloitu, ei harjattu. Joka syö mitä saa kiinni ja lehmän maitoa, joka ei sovi laktoosi-intoleransseille kissoille ollenkaan, joka on ulkona kaikkien sadistien ja hullujen saaliina, voi jäädä auton alle, voi joutua toisen elukan suuhun. Ja joka lopetetaan a) pentuna kirveellä, hukuttamalla tai lyömällä seinään tai laittamalla elävänä roskiin b) ampumalla tai kirveellä vanhana c) kitumalla yksin pakkaseen haavaisena " kun ne kollit on aina villejä ja karkuteillä"

kaupungin mammat. Meillä ei ainakaan kodella lehmiä ja vasikoita huonosti ja jos niitä pitää lopettaa niin se tedään asiallisesti pulttipistoolilla ja ruho toimitetaan raadonkeräilyyn ja viedään poltettavaksi Honkajoelle. Ei siellä kaupungissakaan aina välitetä eläimistä ja lopeteta niitä asiallisesti. Muistanpa vaan muutama vuosi sitten sen epäonnistuneen koiranlopetus jutun jossa kaupunkilais iskä oli sitonut koiran puuhun kiinni ja ampunut sitä. Koira ei kuollutkaan vaan oli virunut henkitoreissaan viikkotolkulla metsässä puuhun sidottuna!

Vierailija:

[quote]


vasikka on lehmän jälkeläinen, ei lampaan..[/iVaikka ihan vakavasti, todella sairasta ja kamalaa :(( Toivon todellakin että tekijä jää kiinni ja saa kunnon rangaistuksen moisesta julmuudesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat