Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä ei hoideta mitenkään,ja sen kyllä huomaa. ollaan miehen kanssa vieraannuttu tosi paljon toisistamme ja välillä mietin että kannattaako tätä kulissiavioliittoo edes jatkaa.

eli antakaa hyviä vinkkejä miten voitas löytää toisemme vielä?

Kommentit (9)

Ulkoillaan, uidaan, molemmat meistä harrastaa samoja urheilulajeja, jutellaan aina päivän kuulumiset, meidän koulutus ja työpaikat ovat samalta alalta -> ymmärrämme toistemme työhuolia, iloja ja murheita.Emme siis tee mitään erityistä suhteemme eteen. Olemme vain aina viihtyneet toistemme seurassa paremmin kuin muiden. Uskon, että minulla on ollut roppakaupalla onnea, kun mieheni on johdateltu elämääni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta pitkällä tähtäimellä se ei kauaa ilahduta. eli just noi joka päiväset pikku huomioimiset olis varmaan parempi vaihtoehto. ja sit tietty muutamia kertoja vuodessa jotain yhteisiä pikku matkoja.

ap

mmenlomalta palataan, on sama vanha arki odottamassa. Eikä mikään liitto jaksa vain kerran vuodessa tai parissa tehtyjen irtautumisien varassa. Tärkeää on minun mielestäni lomittaa arkeen sitä luksusta ja romantiikkaa.Opetelkaa kehumaan toisianne. Aina jos tuntuu siltä, että sisällä läikähtää lämmin tunne toista kohtaan tai toinen vaikkapa näyttää fyysisesti hyvältä (uusi vaate tai kampaus) tai jos toinen on vaikka tehnyt jotain mukavaa sen voi sanoa ääneen!

Ja opetelkaa osoittamaan fyysistä hellyyttä. Pieni pusu siellä, pepun nipistys täällä, eroottinen kosketus keittiössä salaa lapsilta (ei kosketuksien tarvitse olla varattuja pelkkään seksin harrastamiseen/aina johtaa seksiin)

Ja sitten tehkää ero viikonlopun ja arjen välille. Ottakaa joka viikko sitä erityistä ja erilaista aikaa perheelle ja toisillenne. -Meillä ainakin perjantai-iltana on tapana pelata seurapelejä koko perheen voimin, syödä jotain hyvää iltapalaa ja kokoontua näin ihan rauhassa keittiön pöydän ääreen. Jutellaan viikon tapahtumista. Lauantaina ulkoillaan ja joskus tehdään jotain extra-kivaa (koko perhe leffaan, korkeasaareen tms.) Ja sitten lauantai-illat on varattu luksukselle: Teemme lähes aina la-iltana kunnon illallisen alkupaloineen, pääruokineen ja jälkiruokineen. Sytytämme kynttilöitä, katamme vähän hienommin ja avaamme viinipullon. Lapset saavat maitonsa viinilaseista, kilistelemme ja ruokailemme rauhassa. Kun lapset ovat menneet nukkumaan me aikuiset istumme rauhassa kynttilänvalossa, otamme ehkä jonkun drinkin jne. Näin se parisuhde hoituu ihan itsestään ja lastenkin kanssa. Viikolla voi sitten lämmitellä einesruokia, juosta töiden, tarhan ja ruokakaupan väliä jne, mutta viikonloppuisin rauhoitumme ja panostamme yhdessäoloon. Joskus kutsumme vieraita näille illallisille. -Ja niille, jotka kokevat tällaisen jokaviikkoisen ruuan laiton pitkän kaavan mukaan rasitteeksi; meille se itse kokkaus on osa illan viehätystä. Saatamme avata viinipullon jo ruuanlaittovaiheessa. Teemme ruokaa koko perheen voimin (tai ainakin aikuiset yhdessä) rauhassa ja keskenämme jutellen. Keittiö on meillä oikeastaan talon keskus, jossa kokoonnumme ja seurustelemme. Ei siis niin, että vaimo kokkaa keittiössä pakollisen päivällisen ja mies ja lapset odottavat tv:tä katsellen " syömään" -huutoa.

Ja toki sitten toisinaan muistamme viedä lapset myös hoitoon ja viettää aikaa miehen kanssa kahdestaan. Annetaan jonkun hyvän ja tunnelmallisen ravintolan kokin hoitaa kokkaus puolestamme =), käydään elokuvissa tai keilaamassa tai meren rannassa pitkällä kävelyllä.

Ja sitten vielä se, että vaikka ei tietenkään normaalissa perhearjessa jaksa panostaa ulkoiseen viehätykseen samoin kuin suhteen romanttisina alkuaikoina, niin kyllä minä ainakin tykkään vähintään juuri noina viikonloppuiltoina pistää itseni vähän kauniimmaksi ihan vain miestä (ja omaa fiilistäni) varten, siis vaikka emme olisi lähdössä mihinkään kotoa pois. Vähän meikkiä ja siistimmät vaatteet luovat sitä luxus-tunnelmaa. Mieskin vetää yleensä siistimmän neuleen päälle ennen kuin käymme illallispöytään. Ja koti siivotaan myös aina viikonlopuksi. Mies tuo usein kukkia pöytään.Nämä ovat pieniä ja arjessa toteutettavissa olevia juttuja, mutta merkitsevät PALJON. Ei tule perheen yhdessäolosta sellaista tasapaksua ja väritöntä elämää, jonka rikkovat vain mahdolliset lomat ym.

kun kunnioittaa toista niin se riittääsiitä kaik sit lähtee. ei aina kannata heti luovuttaa ku ankee arki tulee. samaistu mieheen ja ymmärrä että miehen ja naisen ajatusmaailma on todella erilainen, ei kukaan sen kummempikaan ois puolen vuoden jälkeen

Meillä on kolme alle kouluikäistä lasta, joten kotona suhdetta on hoidettava. Aina emme ole olleet näin rakastuneita, mutta viimeisen 3 vuotta ovat olleet uskomattoman ihanaa aikaa. Mies oli ennen aika jörrikkä, mutta nyt hän on muuttunut ihanaksi ja uskaltaa näyttää tunteensa.Kannattaa jutella miehen kanssa. Ihan vain kysyt miltä hänestä tuntuu olla sinun kanssasi ja mitä haluaisi suhteessa muuttaa. Siitä sitten eteenpäin, kun saatte keskustelulla kartoitettua suhteenne.

Tosi mahtavia vinkkejä!Itse löysimme uuden kipinän väljähtyneeseen suhteeseen Parisuhteen rikastamiskurssilta.www.katajary.infoSuosittelen lämpimästi kaikille. Pari kuukautta sitten olisin ollut valmis lyömään hanskat tiskiin, mutta nin vain saimme suhteeseen uutta eloa kurssilta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat