Vierailija

Kokemuksianne kyselen, että kuinka pääsitte eroon tissittelystä ja minkä ikäisiä vauvelinne olivat.Ja nyt ei mitään imetysriitoja, pllis.

Oma tilanne on se, että 11 kk on osittaisimetyksellä ja niin tissin perään, että mielessä käy totaalikieltäminen. Herää yölläkin vielä pari kertaa syömään ja päivisin pari kertaa myöskin... Mikä olisi toimiva tapa päästä eroon tästä?

Kommentit (10)

Yölläkin monta kertaa.Päätin vaan, että nyt riittää ja en vaan enää antanut.Päivisin se unohtui heti, mutta muutama ilta ja yö meni huutaessa.Kyllä sen kestää, kumpikin.Pakko se on kuitenkin joskus olla se viimeinen tissi.

Nukuin vajaan viikon eri kerroksessa, mies hoiti yöheräilyt. Kaksi yötä meni että heräsi yhtä usein kuin tissille (5-6 kertaa). Sen jälkeen vähensi asteittain, viikon päästä nukkui täydet yöt. Ihanaa !!!Ja muki vaan käyttöön, Ainun taikamukista imetään vähän kuin tuttipullosta, vajaa vuoden ikäinen oppii takuusti.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähennä hitaasti, tyyliin ensin syötät tissiä vaan 3 kertaa päivässä, sitten 2, sitten 1..joku ehdotus oli kuulemma että hieroo jotain pahanmakuista nänneihin..en kyllä itse ole koittanut..

ei todellakaan tarvinnut, neuvolatädinkään mielestä yöruokaa.

Ja poika oli 9kk kun itse lopetti, muutaman iltana turhaan tarjosin, leikki vain, imasi ja touhusi aivan muuta. Siihen lopetin tarjoamisen ja eipä kaivannut.

näin meillä, tytöt olleet 11kk ja samalla taktiikalla molemmilla kerroilla, olen siirtänyt häkkisängyn omaan huoneeseen ja lopettanut imettämisen kokonaan..yö tai pari ollaan itkeskelty sängynlaitojen molemmin puolin, mutta sen jälkeen on yöt nukuttu läpeensä..ei enää heräilyjä tissille pahimmillaan moneen kertaan yössä. Ja nokkamukista opeteltiin sen jälkeen juomaan, ihan tavallista maitoa peräti.. Näin siis meillä tissivauvat, mutta isommat, jotka olivat " sekakäyttäjiä" vähensin vaan imetystä ja lisäsin pulloruokintaa kunnes imetys vaan jäi pois kuvioista..

ja näin pikkuhiljaa vähentäneet imetystä ja lisänneet pulloa kunnes imetys jäänyt kokonaan pois vai kuinka? Vai oletteko vaan lopettaneet imetyksen NAPS ja siirtyneet antamaan maitoa jotenkin muuten, pullo, muki? Mites sitten jos ei haluaisi opettaa lasta pullolle... ???? t. ei ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat