Vierailija

Rakas pappani on sairaalassa eikä välttämättä pääse sieltä enää kotiin. :´(

Tahtoisin mennä katsomaan häntä, sillä nyt saattaa olla viimeinen tilaisuus. Ongelmana on se, että sairaalassa jyllää sairaala-bakteeri, eikä ainakaan lasten vierailua sairaalassa suositella. Niinpä en voi viedä lapsenlapsenlapsia hyvästelemään pappaa. Mutta uskallanko mennä itsekkään? Tahdon hyvästellä pappan, mutta en uskalla leikkiä lasten terveydellä. Mitä ihmettä tekisitte tässä tilanteessa?? Olen ymmärtänyt, että sairaalabakteerin kanssa ei ole leikkiminen ainakaan lasten ollessa kyseessä, mutta toisessa vaakakupissa painaa pappan hyvästeleminen... En osaa päättää mikä teko olisi oikein. :(

Kaikki mielipiteet puolesta ja vastaan tulisivat tarpeeseen.

Kommentit (11)

Mitä jos bakteeri tarttuu häneen?? Mitä siitä seuraa?

Toisaalta, en voi ikinä antaa itselleni anteeksi jos en mene. Itkettää jo valmiiksi kun tiedän pappan kysyvän lapsia. (Hän ei ole enää ihan pelissä mukana eikä varmaan ymmärrä mitään sairaalabakteereita.)

ktiolla voidaan tarkoittaa jotakin tiettyä normaalia vaikeampihoitoisempaa bakteeria. Mutta koskaan se ei tartu ilmasta eikä norm. kosketuksesta. Eikä se tarttuessaankaan aiheuta mitään terveelle, hyväkuntoiselle ihmiselle. Eli ilmanmuuta pappaa katsomaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huolehdi vaan kunnolla käsihygieniasta, siellähän on niitä desinfiointijuttuja. Vois olettaa että sua harmittaa myöhemmin jos et mene pappaa hyvästelemään... :(

Sairaalabakteeri ei ole vaarallinen perusterveelle ihmiselle. Monet kantavat sitä tietämättään. Siltä voi suojautua todella helposti, kunnon käsihygienia suojaa, varmasti.

Kunhan muistat käsihygienian! Ja sairaalabakteerihan leviää eritteistä, eli jos papallasi on haavoja tms, vältä hänen koskettamistaan... Voit vielä vaikka kysäistä osastolta hoitajien neuvoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat