Vierailija

Nyt te kaikki jotka olette laihduttaneet ja PALJON!!!Minulle kävi sitten synnytyksen jälkeen vanhanaikaisesti; lihoin (lihotin itseni mässäämällä) vuodessa 30kg, eli painoa on nyt huikeat 100kg!!! :O No itkuhan siitä tuli kun vaa´alle menin ja näin painoni nousseen aivan uusiin ulottuvuuksiin; KOLMENUOMEROINEN LUKU!!Noh, nyt tosiaan pikkuisen prinssini syntymästä on kulunut vuosi, ja tämä mamma haluaa itselleen suuren elämänmuutoksen. Nyt saa mässäily ja herkuttelu jäädä, ja laitetaan ruokavalio ja liikuntatottumukset aivan totaaliseen remonttiin --> maanantaina kävelen hattu kourassa Painonvartioihin! :)MUTTA, kertokaahan kokemuksesta, miten tuo vartalo vielä voi kiinteytyä; jääkö mahasta löllötys-ällötys (mahani on todellakin pelkkää läskiä) vaikka laihtuu, ja rinnat muuttuvat kansallispuvuntaskuiksi? Eli onko mahdollista näinkin suurista mitoista vielä kiinteytyä, vai onko peli kokonaan menetetty ja joudun tyytymään tulevaisuudessa löllöön ihoon, vaikka kilot olisivatkin häipyneet!?!Onko kukaan laihduttanut näin suurista mitoista PALJON, ja saanut suht kiinteä mahan + rinnat??? Muut ruumiinosathan ne taitaakin palautua suht hyvin. :)Niin, ja ikää minulla on 26, eli kyllähän tuokin vaikuttaa siihen kiinteytymiseen.Nyt kaivataan omakohtaista kokemusta!!!(Arvatkaapa vain ottaako päähän, kun mahani oli PALJON pienempi ja kiinteämpi heti synnytyksen jälkeen, kuin nyt!!!)

Kommentit (4)

Mulla oli pojan syntyman jalkeen (6kk sitten) paino samoissa lukemissa, painoin 97 kiloa. Huimat seitseman jai sairaalaan raskauden aikana keratyista 16sta. Painoa on puolessa vuodessa tippunut 18 kiloa, vatsa kylla roikkuu viela mutta on huomattavan paljon pienempi ja kiinteampi (kiitos kotijumppavideon), etta eikohan se siita viela joskus. Tuskinpa sita kukaan synnytyksen jalkeen entisiin mittoihinsa palaa, mutta jotain edistysta varmasti tapahtuu! Tsemppia laihdutukseen!

kun alle kolmikymppisenä laihdutat niin ihon pitäisi palautua hyvin takaisin. sen jälkeen se on vaikeampaa kun ihoslut ei uusiudu enään samallalain. tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paino tippui vasta kun aloitin työt..Kävelen päivittäin töihin. Jätin pois toisen lämpimän ruuan(tuli syötyä pojan kanssa). Mutta ihmeesti paino tippui ja kyllä massukin pieneni.

Esikoiselta sain painoa n.40kg. Painoin synnytyksen jälkeen 97kg. Systemaattinen laihdutus alkoi n.3kk:n päästä. 1,5v. myöhemmin painoin 58kg.Toisen lapsen odotus toi 46kg. Paino synnytyksen jälkeen 99kg. Taas systemaattinen laihdutus ja alkoi 4kk synnytyksestä. 1v. myöhemmin eli nyt painan 59kg.Miten sen tein??? Tein päätöksen laihduttamisesta. Jätin herkut,vähensin ruoka-annoksia. Aloitin hölkän,kuntosalin ja jumpat. 3-4 kertaa viikossa sykkeen nostattavaa urheilua. Söin/syön 4h välein,herkuttelen kerran viikossa.Suosittelen :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat