Vierailija

Ensimmäisessä raskaudessa en nimittäin käynyt ekassa ultrassa ja kaikki oli hyvin.

Muutenkin on niin huono olo,että sitä vaan yrittäisi olla mahdollisimman vähän liikkeessä,ettei koko ajan oksentais..Siis onko siinä mitään järkeä mennä ekaan ultraan?

Kommentit (7)

Eka lääkärikäynnillä kuitenkin lääkäri tunnustelee kohdun koon ja saa tietää onko kohtu kasvanut normaalisti. Rakenneultra on tärkeämpi.

joka on kaikille odottajille TÄYSIN vapaaehtoinen.

Siellä siis seulotaan sikiöpoikkeavuudet; nikapoimun turvotus mitataan, tarkastetaan onko tietyt elimet lähtenyt normaalisti kehittymään; mm. aivot, virtsarakko, sydän jne...

Ja jos jotakin poikkeavaa ilmenee, niin on edelleen täysin vapaaehtoista mennä jatkotutkimuksiin (lapsivesinäyte ja istukkanäyte. Seerumseulan saa halutessa jo tuossa np-ultran yhteydessä).Tavallinen neuvolalääkäri ei tätä tee, hän vain tarkastaa näkyykö sydänäänet ja saattaa antaa arvion sikiön iästä. Np-ultrassa saa sikiön iän tietää päivän tarkkuudellaMutta muistkaahan nyt hyvät ihmiset se, että kunnallisella sektorilla tehdyt ultrat ovat AINA seuloja. Jos haluaa päästä kurkkimaan, millainen vauveli siellä kelluu, niin olisi syytä hakeutua yksityiselle ultrattavaksi.AP, jos sinulle ei ole merkitystä sillä, onko sikiöllä mahdollisesti joitakin poikkeavuuksia, niin sinun on täysin turhaa mennä tuohon ultraan. :) Riittää, että neuvolalääkäri vain ultraa ja tarkistaa sydänäänet. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei siitä mitään haittaa oo vaikka jättäs väliin.. siinä katsotaan se niskapussi sydemi, mut jos ei oo välii onko lapsi mahd. vammainen ym. niin ei siellä ultrassa sen kummempaa oo. itsestäni on vaan niin ihanaa nähdä se pieni eläjä livenä että aion käydä ultrassa taas!

t.Mamma

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat