Vierailija

Kyllä taas saa hävetä olla suomalainen...voi hyvä jumala....

Kommentit (20)

miehen kanssa juuri äänestettiin Lordia!! Kaksi ääntä siis tästä perheestä. ja ihan siksi, että halutaan nähdä mitä tapahtuu, jos Lordi pääsee viisuihin.. Sitäpaitsi aivan sama,ei se huonommin voi mennä kuin ennnenkään.


Hanki itse se itsetunto jos kerran sinäkin häpeää tunnet. Olet todella säälittävä, otapa mielialalääkkeesi tai mene nukkumaan humalasi pois.

Nyt menee meidän maineemme sitten viimeistään. Kukaan, siis ei kukaan Euroopassa ymmärrä suomalaisten synkistelymusaa. Peräänkuulutan edelleen sitä musiikillista laatua!?

9Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luojan kiitos ettei sitä hinuria... anteeksi hanuristia sinne päästetty!!! Lordi menee ja voittaa koko viisut! Ja ilman että puoli alastomana siellä lavalla hilluu niin kuin nykyään on sellaiset siellä voittanu!

kyllä huomaa. että eräillä av-mammoilla on pienet piirit! vihje= matkailu avartaa ;)

Suomella on jo niin " venäjä-maine" maailmalla, ettei tämä lordi meitä ainakaan sivistyneimmiksi muiden eurooppalaisten silmissä tee...Ei jaksa ymmärtää...

et sitetn seuraa hevi- eli synkistelymusiikki juttuja lainkaan? Ilmeisestikään. Suomihan on sillä saralla ollut vuosia ja taas vuosia ihan euroopan ykkösnimi ja moniin maihin mm. Italiaan suorastaan kerjätään Suomen poikia ja tyttöjä esiintymään!

Maine ja maine - kuka nyt jaksaa kiinnittää mitään huomiota kunkin maan esityksiin, jos edes koko viisupelleilyä jaksaa katsoa. Vai muistatteko itse, mitä Makedonia esitti viime vuonna tai menikö Norjan maine silmissänne huonon biisin vuoksi? ;) Missään muualla ei suhtauduta viisuihin samalla hartaudella kuin Suomessa, esim. ns. suurissa viisumaissa Ranskassa ja Italiassa koko kisat ovat lähinnä vitsi. Joten älkääpä nyt keuhkotko tyhjästä, ihan sama esiintyykö siellä Lordi vai Mikko Alatalo. ;)

Vuosikaudet Saksassa asuneena ja sikäläisen viisuhuuman myötäeläneenä voin sanoa, että se kansa ei kuulkaa hävennyt, kun lähetti esim. 90-luvun lopulla Guildo Hornin kilkuttelemaan lehmänkelloilla Euroviisuihin tai joku vuosi sitten Stefan Raabin ja Wadde-hadde-du-den-daan! Päinvastoin, kannatus omassa maassa oli aivan valtavaa ja Raab taisi vielä olla tuloksissakin kuudes tms. Tietämättömille tiedoksi, että Stefan Raab on varsinainen kulttihahmo ja Saksan Joonas Hytönen ja Guildo Horn muuten vaan hullu.Vaikak viisuihin nyt joku hevijengi lähetetäänkin, niin se ei minun elämääni hetkauta suuntaan eikä toiseen. Silloin kyllä mietitytti, kun osallistumistaan ja stylistiaan etukäteen vahvasti hehkuttanut Laura Voutilainen nosti kätensä ylös esityksen jälkeen ja paljasti ankarat hikimäärät kainaloistaan, että eikö minkään muun väristä puseroa olisi voinut päälle panna!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat