Vierailija

NYT-liitteen " Juhlatuulella" -sarjasta kopioitu:

Mitä juhlitaan: Nelikuukautisen Kosmo-pojan äiti Laura Grönqvist juhlistaa poikansa syntymää ja rintaruokinnan lopettamista perjantaina 10. päivänä.

" Vietetään IT-bileitä eli Irti Tissistä -bileitä. Irti Tissistä on meidän vastine varpajaisille, joita miehet viettävät lapsen syntymän jälkeen. On epäreilua, että miehet pääsevät rellestämään mutta naiset ei" , Grönqvist motkottaa.Uskomatonta!

Kommentit (11)

Mutta tietämättä tilanteesta sen paremmin en voi tuomita. Esim. meillä vauva lopetti viisikuisena kokonaan tissittelyn enkä minä mahtanut asialle mitään.Mutta juhlan idea sinänsä on tosi hyvä. Haluaisin kuulla, miksi se jonkun mielestä ei ole hyvä idea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyypä harkita itsellekin jonkilaista tyttöjeniltaa ' IT' .n merkeissä. Odotus ja 11 kuukautta imetystä onkin tuntunut pitkälle ajalle ilman juomia. Jospa sitä jo ennakkoon varottelisi kavereita, että sitten kun imetys loppuu, niin parin viikon varotusajalla on IT-bileet:)

mutta vasta isomman vauvan (yli puolivuotiaan tai sitä vanhemman) vieroituksen jälkeen. Oli kuulemma leivottu vaaleanpunainen prinsessakakkukin, tissinmallinen juu nou

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat