Vierailija

en edes yksin. en taida olla nainen ollenkaan :(((

Kommentit (21)

ja kun ei siitä tiedä mitään niin ei tiedä mitä menettää vai menettääkö mitään......

olen ollut 20v saman miehen kanssa, muiden kanssa en ole ollut´koskaan.

2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeileppa tätä;

(yksin kotona, omassa rauhassa)

Ota esille liukkaria (tai jotakin perusrasvaa), levitä sohvalle pyyhe jonka päälle asetut hajareisin alapää paljaana. Laita televisiosta tulemaan kunnon raakaa pornoa (missä näet normia panemista, mies nuolee naista tms.) ja katso sitä kunnes alkaa tuntumaan kivalta ja jännältä...

Ota oikean käden etu-ja keskisormen päähän liukkaria (rasvaa) ja ala hiromaan sormilla pyörivin liikkein klitoristasi (levitä vasemmalla kädellä häpyhuulia mahd. levälleen). Ja jatka, jatkat, jatkat... ja vaikka tuntuisi että tulee pissa (esim. liraus) jatka vain, ja annat tulla jos tulee... jatkat vain. Ja kun pääset sen kiusallisen tunteen yli, alat lähestyä kohti laukeamista. Lisää tarvittaessa liukkaria ja hiero... kokeile eri tapoja hieroa, painella, hyväillä klitorista.

Ja hierot niin kauan kuin laukeat.Kun treenat tuota muutaman kerran, niin pian pystyt nauttimaan siitä alusta loppuun saakkka ja vieläpä miehesi kanssa.:)

vibraattori kyllä, ja jos koko kämmenellä hieroo koko klitoriksen päällialuetta, sormijutut ei mulla toimi, eikä ehkä jollain toisellakaan?

sinun tulee ottaa yhteyttä omaan lääkäriisi --> lähete terapeutille ja avata ensin ne mielen solmut siellä, ja vasta sitten opetella nauttimaan seksistä fyysisesti.Henkisiin vaurioihin ei fysiikkatemput auta.en ole ikinä saanut miehen kanssa, enkä jaksa enää ajatella sitä. Riittää että pidän ittseni ja mieheni tyytyväisenä itse. Tavallaan en tiedä mitä niin hienoa siinä edes olis jos saisin sen miehen kanssa. riittää kun voin iitse hoitaa iitseni, millon vaan, missä vaan, miillä mielellä vaan.

Ja tiedoksi, ei auta mikään tuntikausien rentoutumismaratonkaan, ei liukkarit, ei kynttilät, ei taustamusiikit, ei oma rauha, ei hieromasauvat, ei mitkään.Kaikki nyt vaan ei saa ja mä taidan kuulua niihin, vaikka se välillä katkeralta tuntuukin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat