Vierailija

Olen ihmetellyt 8 viikon seksitaukoa ja yrittänyt tehdä aloitteitakin vaan ei, mies keksii aina jonkun tekosyyn. Eilen hermostuin ja sanoin, että nyt kyllä kerrot mikä on vialla. Lopulta pitkän kyselemisen jälkeen myönsi, että mulla on ällöttävä maha!!!!! No ok, siinä on läskiä vähän liikaa ja vähän se roikkuu mutta ei se ennenkään haitannut??? En kertakaikkiaan käsitä. Miten tästä voi edetä???? En ainakaan ikinä tee aloitetta enää, loukkaannuin :( Mitä te tekisitte?

Sivut

Kommentit (41)

Pikkasen mahaa on silläkin josta kyllä huomautin. Olen kyllä lihonut koska syön liikaa ja mies ei tykkää siitä kun syön liikaa. Tapaamisen alkuajoista on tullut kiloja 20 ja myönnän itsekin, että se on kamalaa :( Yritän kyllä laihduttaa mutta silti tuntuu kamalalta huomata, että ei kelpaa edes omalle miehelleen!!!!! Epäilen, että mies on katsellut jotain teinipilluja netissä ja siitä saanut vielä lisää innostusta, että naisen pitäisi olla hoikempi. En tiedä mitä teen nyt :( Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tapaamishetkestä 10-20kg, niin on törkeä sika. Miksi annatte itsenne repsahtaa ja lihoa?? varma parisuhde=voi näyttää miltä petolinnu peräpäältä tahansa? onneksi ei meillä.

itse synnytin kaksoset vuosi sitten. kun sf-mitta lähenteli ennen synnytystä 50 centtiä, voitte vaan kuvitella miltä mahani näyttää nykyään..kuvitelkaa vaikka lontoon tiekarttaa. no, mahani näyttää siltä. " teitä" vieri vieressä.. tämä arpialue alkaa navasta joka suuntaan n. 10 sentin matkan.vaikka kuinka laihduttaisin ja käyttäisin kiinteyttäviä rasvoja, arpinahkapussi jää.toki yritän pitää silti huolta itsestäni, liikakilot laihdutan heti tämän seuraavan synnytyksen jälkeen, ostan kauniita vaatteita ja alusvaatteita, meikkaan..mutta mahalle en voi mitään!ja jos mieheni siitä jotain huomauttaisi..huh,huh..kyllä vaan masentuisin!ap, jos miehelläsi on jotain ylimääräistä mahassa, eikä sixpäkki näy, kerro se hänelle ihmeessä!sinä olet synnyttänyt, saanut lapsen. vartalosi ei tarvitse olla kuin teinitytön!

tosin laihduttaa kannattaa aina, ihan vaan itsesi takia, ei miehesi!tsemppiä!!

Joskus lihomisen syynä voi olal esim. masennus, joku hormonaalinen sairaus (kilpirauhanen) tms. Kyllä musta ainakin olisi kamalaa, jos mieheni ei sitten enää sietäisi minua...

Musta on vaan loistavaa että mies sanoo mikä mättää! Olisko parempi että se pitäis mölyt mahassa ja sää lihoisit tai ainakin jäisit tuollaiseksi?Luultavasti olet yhä se ihana oma itsesi johon mies rakastu koska ajattele; sitä inhottaa mahasi, mutta on silti luonasi vaikkei halua sua tökkiä..Veikkaan, että jos sää laihdut vaikka vaan muutaman kilon niin tilanne alkaa rauhottumaan.Älä vaivu itsesääliin. Saat kunnon kohenemisesta itsellesi paljon enempi hyötyä SULLE!

Mää oon kahden lapsen jälkeen alkanu pikkuhiljaa kuntoileen ja syömään terveellisesti niin kilot karisee ja sentit pienenee. Tee monipuolista liikuntaa, nauti siitä. Nyt paistaa aurinkokin kivasti ja on upee kirpee kevätsää -kohta on mielettömän kuuma ja sillon on inhottavaa olla liikakilonen.. :(Mää en ymmärrä miksi jotkut olis ketjussa valmiita jättään rehellisen miehen!! Ajattele ny miten vaikea tilanne on ollu miehellesi ja miten se silti voi sanoa sulle ton! Mää pitäsin noin arvokkaan miehen!!Jutelkaa miehelle, pyydä mieheltä nyt paljon tsemppiapua ja pyydä miestä sanomaan kehuja ulkonäöstäsi jos sitä päätät alkaa pudottamaan.Tuskin mies vaatii sua pysymään semmosena miltä näytit kun tapasitte, mutta ota selvää mitä mies haluaa ja onko se realistinen kuva.

Ai että nää keskustelut ärsyttää. Juttu on niin, että suurinosa pareista on ruvennut seurustelemaan jo teini-ikäisinä ja silloin suurinosa on vielä laihoja yms. Sitten ne kasvaa aikuiseksi, eikä ihmiset yksinkertaisesti pysy samoissa mitoissa enää, mitä ne joskus sillon oli. Mitä väliä sillä on, jos toinen lihoaa, ei rakkaus saa siitä kärsiä. Jos ei voi toista hyväksyä sellaisena, kuin se on, niin miksi pitää kiduttaa tahalleen pihtailemalla ja keksimällä todella huonoja syitä, miksei voi harrastaa seksiä. Mua kuvottaa sellaiset ihmiset, jotka tekee noin kumppanilleen. Tai vertailevat sitä lihonnutta kumppania johonkin olevinaan timmiin eukkoon tai ukkoon. Sellainen mieli ei voi olla muutakuin sairas jo, jos ei voi hyväksyä enää omaa kumppania tuon takia. Ihan älytöntä. Miettikää, kuinka suuret vaikutukset sillä on loukatun tulevaan elämään. Ja vieläpä pitää olla niin idiootti, että meneevät pettämään sen takia, että on lihonnut...

Ja kenenkään ei tarvitse miellyttää kumppania niin, että alkaisi laihduttamaan vain tämän takia. Laihdutus on monille vaikeaa, jopa ylitsepääsemätöntä. Niin ei vaan tapahdu. Hyväksykää elämän jäljet niin vartalossa, kuin mielessäkin. 

Laihduta! Ala treenaamaan....sanon ihan näin miehen näkökulmasta. Omalle rakkaallenikin sanoin, että tajuatko kun vanhenet niin sun pitää olla entistä tarkempi mitä syöt ja juot sekä miten liikut. Olet niin hyvännäköinen , ettei kannata antaa tekosyiden tulla esteeksi sille , että pitää itsensä timminä ja haluttavana:)

VEIKKAAN että heppusi ei enää yllä perille asti. syynä se, että sillä on joko liian lyhyt, tai sitten tosiaan yllämainitusta syystä ei yllä.

meillä on toisinpäin. vaimoa ei ole oikein koskaan kiinnostanut. on vaan sen sorttinen ihiminen. luulin jo että se on naisilla yleinen suhtautuminen petipuuhiin, ja että mies joutuu vonkaamaan. siihenkin aikaa myöten kyllästyy, kun harvoin saa. on siinä eroa, kun yksi halajaa kerran päivässä, ja toinen ehkä kerran puolessa vuodessa, jos sitäkään.

olisipa nainen, joka haluaisi läheisyyttä ja erotiikkaa. ja kiinnostuisi siitä 20 sm:stä...eli kaiketi keskikokoa... 

Miehesti ei ollut sanonut mitään viikkoihin, koska ei halunnut loukata sinun tunteitasi. Joskus me käyttäydytään hankalassa tilanteessa tyhmästi ja sanotaan asioita mitä ei pitäisi. Itse olisin varmaan pitänyt läskiksi tms. sanomista vielä pahempana "vain" mahan nimeämistä läskiksi. Varmaan pitäisi vaan puhua asiasta. Vaikka ehdottaa miehelle yhdessä kävelylle lähtemistä, jotta voisitte puhua ja liikkua yhdessä. Ehdotan edellistä koska toivot laihtuvasi ja (konfliktissa muuttuneessa) tilanteessa olit myös kommentoinut miehen mahaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat