Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

asuttiin miehen kanssa 44 neliöisessä ja ei siellä mahtunut edes kääntymään saati mihin kaikki huonekalut??nyt 60 neliöisessä ja ei TOSIAANKAAN aleta tähänkään perhettä perustamaan....JÄRKKYÄ

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

60neliön kaksioon ja asuttiin 2 vuotta. Järjestelykyky auttaa huomattavasti. Ja oli paljon siistimpää, kuin kaverin 70neliön kolmiossa.

Eipä se perheen onni ole niistä neliöstä per henki kiinni. Paras tilannehan on, että se oma koti on juuri sopivan kokoinen. Aika monella on muuten on, vaikka neliöt vaihtevat suuresti (eikö olekin outo juttu)Jos tuntuu, ettei 60 neliöön voi perhettä perustaa, niin ei tosiaankaan kannata. Tosin luulisin, että asunnon koko ei tuossa tapauksessa ole se syy.Mies vaimon ja kahden lapsen kanssa 75 neliössä.

Lapsia ei ole tosin suunnitelmissakaan, kunhan saatais ensin säästettyä häihin=)Puhuin omasta kokemuksesta. Ymmärrän että pk-seudulla ei voi hirveän isoissa lukaaleissa asustella koska hinnat on mitä on. Mutta kyllä tämä 60 neliöinen kaksio ON IHAN HIRVEÄN AHDAS jos esim vieraita tulee. emme millään pysty majoittamaan kuin max 2 vierasta ja itsemme. koska mihinkään ei mahdu. ei ole kuin olohuone ja makuuhuone. Makkariinkin on jo mahdutettu tietokonepöytä.... kyllä kovasti kaipaisin itse sitä kolmatta huonetta...eikä asunto siltikään olis iso=)ap

lasta niin ei se huushollin koko ratkaise... Ja kun asuu pienemmässä on pienemmät asumiskulut ja niin on rahaa sitten jäädä vaikka kotiin lapsia hoitamaan, eikä tarvitse selitellä " meillä on niin iso asuntolaina/vuokra että on pakko mennä töihin"

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat