Seuraa 

neuvonnan meillä varmaan suorittaa jyväskylän PELA, jos tähän ihan oikeasti ryhdytään..haluaisimme vielä tehdä yhden ivf:n, toden näköisesti syksyllä, mutta silti haluaisimme saada neuvonnan alkuun jo tän vuoden puolella, mielellään jo syksyllä sekin, koska mieheni täyttää tänä vuonna 41v.. ei olis hirveesti aikaa odotella, tulee pian ikärajat vastaan, kun esikoinen on nyt 1,5v, ja adoptiolapsen sitten pitäisi olla kuitenkin häntä nuorempi.... itse olen 28v.sitten kun neuvonta on ohi, ja paperit lähdössä kohdemaahan, olisi viimeistään tarkoitus luovuttaa toi " bio-hanke" ö-mappiin, mutta luultavasti jo jonkun verran aiemmin.miten neuvonnassa todistetaan hoitojen lopettaminen/keskeyttäminen?

..ja voiko hoitoja jatkaa sitten " salaa" ?eihän tässä mitään, jos ei olisi ukkoni iän puolesta kiire päättää että aloitetaanko ja lopetetaanko ja mitä ja milloin...

Kommentit (6)

..sinulla olisi paljon ihmisiä neuvonnassa, yrittiäisit tosissasi saada todellisen kuvan neuvonnassa olevista. Kun luulet tuntevasi heidät ja olet valmis laittamaan heidät paperit eteenpäin, mutta...silloin selviää että he ovat samaan aikaan olleet hoidoissa ja yrittäneet saada biologista lasta, niin mitä tekisit?

Laittaisitko paperit eteen päin, vain laittaisitko ne odottamaan, jotta saisit todellisen kuvan neuvonnassa olevasta perheestä?Neuvonnanantajat yrittävät tehdä työnsä tosissaan ja parhaalla mahdollisella tavalla. Minusta olisi oikein ja kohtuullista että neuvonnassa olevat tulevat adoptiovanhemmat olisivat tosissaan ja rehellisesti mukana neuvonnassa.

Tällä tavoin voidaan saada aikaan mahdollisimman hyvä tilanne, johon adoptiolapsen on turvallista tulla.

Kaikki neuvonta tehdään kuitenkin tulevan adoptiolapsen takia. Hän on koko prosessissa tärkein.

Jos vanhemmat eivät ole rehellisinä mukana neuvonnassa, niin mitä se kertoo heistä?(Toivottavasti tästä ei kukaan loukkaannu!

Minä kannatan rehellisyyttä. Kun aloitimme neuvonnan niin kerroimme neuvonnanantajalle meidän tilanteemme. Päädyimme siihen, että toinen neuvonta oli vasta sen jälkeen kun olimme saaneet jätettyä kunnolla hoidot taakse, myös ajatuksissamme.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiitos vastauksista.olette kyllä ihan oikeassa. yksi homma kerrallaan.

niinhän mekin sitä ollaan oikeastaan ajateltu.

välillä vain tuntuu, että keinot loppuu, ja aika valuu hukkaan, ja sitten voikin olla jo liian myöhäistä. silloin putkahtaa esiin kaikenlaisia idioottimaisuuksia, kuten tuo kysymykseni.jos me siihen neuvontaan ruvetaan, (tiedot infojen aikatauluista pitisi tulla piakkoin postissa), niin ehdottomasti me siihen rehellisin aikein sitten mennään. se vielä jää mietittäväksi, tehdäänkö se ivf sitten syksyllä, ennen neuvonnan aloitusta, vai eikö tehdä ollenkaan. kyseessä on niin isot asiat, että olisi kurjaa mokata kaikki jonkun typerän valehtelun tähden.taas vaihteeksi ajatukset raiteillaan..

-ennis-

Halusivat olla avoimia ja kertoivat neuvonnassa, että aikovat vielä yrittää hoitoja. Neuvonta keskeytettiin ja jatkettiin sitten keskenmenon jälkeen.

Kiva jos ajatuksesi ovat selkiintyneet jonkin verran.

Tunnistan kyllä mietinnöistäsi meidätkin kun olimme alkumetreillä, se ei ole todellakaan helppoa!

On kyse hyvin suurista asioista ja ne voi vaikuttaa koko loppuelämän ajan. Nyt kannattaa perusteellisesti miettiä mikä on sinun ja miehesi yhteinen linja näissä asioissa.

Kyllä te yhdessä löydätte teille parhaan ratkaisun.Ja voin sanoa, että näitä ratkaistavia asioita tulee vielä myöhemminkin eteen. Meilläkin on tällä hetkellä yksi " pähkinä purtavana" . Mutta mitään ei saa jos ei ole valmis tekemään töitä sen eteen. Kohti ihanaa tavoitettahan tässä mennään! Vaikka vauhti ei päätä huimaakaan...

Ja kaikista tärkeintä on että kumpikin puoliso on mukana.Hyvää yhteistä matkaa kohti teidän omaa tavoitetta!

nyt olemme päättäneet, että yritetään ivf tähän kevääseen, ja vedetään niitä hoitoja täysillä tää vuosi loppuun. uusi ivf sitten vielä syksyllä jos tarvis.

ensi vuonna ei sitten enää kait makseta uutta kelan maksukattoa lääkkeistä, ja jatketa hoitoja, vaan alkuvuodesta panostetaan sitten siihen adoptioon ja annetaan tän hoitorumban olla lopullisesti, jos ei tulosta ivf:llä tule siihen mennessä.

meillä on kevyillä lapsettomuushoidoilla saatu kolme keskenmenoa, ja neljännestä raskaudesta syntyi poika, hän on nyt 1v7kk.

viidettä raskautta ei ole kuulunut, vaikka olen erinäisiä hormoonikuureja ja inssejä (3) vedellyt noin 1v3kk. uskoisin, että jos ei se uusi raskaus siihen vuoden vaihteeseen mennessä ole rankoillakaan hoidoilla alkanut, ei se sitten alakkaan milloinkaan. (ja vieläpä, että ei menisi kesken..)kiitos kommenteista

-ennis-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat