Vierailija

Kiinnostaa.

Kommentit (6)

Ex-vaimon lapset eivät enää olekaan isänsä ainoita huomion ja huoltamisen kohteita, vaan isällä on uusi lapsi, joka myös tarvitsee isänsä huomiota ja rakkautta. Ja kaiken lisäksi isä on tämän uuden lapsensa kanssa yhteisessä kodissa jatkuvasti eli luo häneen koko ajan kiinteämmäksi kasvavaa suhdetta, kun taas ex-vaimon lapset eivät enää ole konkreettisesti läsnä isänsä jokapäiväisessä elämässä, jos asuvat äitinsä kanssa.Oletettavaa olisi, että ex-miehen uusi lapsi olisi rakas ja tärkeä myös sille ex-vaimolle, koska lapsi on kuitenkin hänen lapsensa sisko- tai velipuoli, mutta harva ex-vaimo taitaa kyetä niin lämpimästi ajattelemaan. (Vaikka odottaa, että samalla perusteella hänen lapsensa kuitenkin olisi rakas ja tärkeä sen uuden lapsen äidille.) Pikemminkin uutta lasta helposti pitää oman lapsen kilpailijana, joka vie isältä sekä isän henkisiä että taloudellisia voimavaroja, jotka isän pitäisi ex-vaimon näkökulmasta suunnata pääasiassa edelleen vain hänen lapselleen.Pelko oman lapsen huomioimisen vähenemisestä tai muuttumisesta siis on varmasti yksi ensimmäisiä tunteita, joita ex-vaimo kokee, kun kuulee, että ex-miehen perheeseen tulee vauva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkin, kun exä ei ensimmäistä lasta ole koskaan ollut kiinnostunut tapaamaan ja seuraava lapsi laitettiin uuden kanssa alulle melkein heti.

Mutta nyt kyllä se exän toinen lapsi on minullekin rakas, vaikka harvemmin lapset toisiaan näkevätkään. Muutaman kerran vuodessa mummolassa kun sattuvat yhtäaikaa kyläilemään.

Hän elätteli toiveita, että saisi miehen takaisin juuri yhteisen lapsen avulla. Sitten huomasi, että ei enää voikaan tehdä niin.No ex oli tooosi onnellinen, kun mieheni kanssa muutettiin erilleen monestakin syystä vuosi sitten. (Yhdessä ollaan kuitenkin oltu koko tämä aika, mutta on rakennettu suhdetta uudestaan kestävämmälle pohjalle) Nyt meille on tulossa toinen vauva ja yhteenmuuttoa takaisin mietitään. Mahtaa olla exälle tosi kova isku, ei ole asiasta kuullut ellei iki-ihana anoppi ole kertonut.Ja tuosta ikäerosta, mä olen miehen exää miltei kymmenen vuotta nuorempi. Mieheni kanssa meillä ei ole ikäeroa kuitenkaan kuin nelisen vuotta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat