Seuraa 

Otsikon mukaan kaipaan vihjeitä tyhjille Almiron pepti purkeille. Todella hyvin sopivat kahvi- ja teepurkeiksi. Sukulaisille on jo annettu niitä niin paljon kun ovat halunneet. Itse olen myös suihkemaalilla maalannut ja tulee todella kivan näköisiä säilytyspurkkeja. Siskon vellijauheetkin on saanu hyvän purkin.Itse aion myös säästää niitä tulevaisuuden käyttöä varten. Mutta kyllähän niitä purkeja tulee yksi tyhjä viikossa kuitenkin vielä puolen vuoden ajan ainakin.Onko muilla hyviä vihjeitä purkkien käytölle?

Kommentit (2)

lehdssä oli kuva yrttien kasvatuksesta peltipurkeissa.vois olla kivan näköisiä jos maalsi,kiva kevättulianen ystävälle.Mä olen kuskannut purkit metallin keräykseen,älkää roskiin heittäkö,jos keräsypiste on kohtuullisen matkan päässä.

Neocate - ja Nutrijuniorpurkeista on tehty mm. lyhtyjä tuikuille. Naputelin vasaralla ja naulalla pieniä reikiä purkin kylkeen. Ripustimen laitoin viiksilangasta. Melkoinen homma naputtelussa on, ja purkkiin tulee helposti lommoja, mutta lopputulos kipeiden sormien lisäksi on ihan mukavan näköionen lyhty. Lyhtyjen ulkokäyttöä rajoittaa purkkien ruostuminen sateessa.Kynille, siveltimille yms. saa purkeista myös hyviä telineitä.

Kannattaa myös kysäistä lasten päiväkodeista ja kouluista tarvitsisivatko he purkkejä askarteluun tai muuhun käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat