Vierailija

Kommentit (16)

Sitten tietysti jotain mistä juuri hän 100% pitää, esim harrastukseen liittyvää.Itselläni on tässä kevään ja kesään aikana useammat lähipiirin rippijuhlat ja kaikilla on ollut toimuksena rahaa, säästävät jokainen vähän isompaan asiaan (ulkomaanmatkaan, skootteriin, tietokoneeseen, lemmikkiin jne).Laitan jokaiselle lapsukaiselle 50e ja sitten jotain pientä esim Benettonin tai Marimekon pyyhkeitä, Arabian tai Iittalan astioita, sillä ei mene kauan kun nämät kullunnuput muuttavat omilleen. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uusimman Harry Potterin (ilmestyi just sinä päivänä in english), MP3-soittimen, rippiristin, ison maailmankartaston, hyvät kuulokkeet. Noi kuulokkeet oli sitten se ihan ykkösjuttu.

ovat muuten todella suosittuja ja ainakin ne pojat, kelle olemme vieneet semmoisia, ovat olleet aivan suu korvissa. Ja niinpä näyttävät pitävän niitä koko ajan. eikä oo hinnankiroissakaan =)

Tosiasiahan on myös se, että ei monikaan 15-vuotias poika arvosta koruja tai kirjoja. Minusta on hyvä idea tuo, että antaa rahaa ja lisäksi jonkun pienen lahjan, josta on hyötyä kotoa muuttaessa.

Valikoima kunnon RISTEJÄ

  ebay.com ja hakusanoilla gold cross necklace tai silver cross necklace. Tai google.com ja käyttää kuvahakua ja samoilla hakusanoilla, ja klikkailee sieltä sitten liikkeen kotisivuille ja visalla maksaa tulee postissa yleensä Amerikasta missä kaikki on hienompaa. Suomesta ei löydy kun mummojen kaulaan Ristejä lyhyt ketju jaa tyyliton risti kuka noita muka pitäs.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat