Seuraa 

Ollaan ajateltu hankkia moinen kantorinkka lapsukaiselle. Kokemuksia? Lentokoneeseenhan siis sisälle saa ottaa mitoiltaan 115 cm (55+20+30) laukun tms. kuinkahan ne suhtautuu tähän rinkkaan (68+28+30=126)? Painonsa puolesta kyllä sopii rajoihin... Finnairilla ois tarkotus lentää. Helpottais elämää kentälläkin jos sais kantaa lapsen koneeseen asti, rattaat nyt kuitenkin menee ruumaan...Kertokaahan kanssa sisaret kokemuksianne! Niin ja jos jollain moinen kapistus lojuu hyväkuntosena, mutta tarpeettomana nurkissa niin tarjota saa!

Kommentit (6)

Mieheni on harrastanut nuoresta lähtien eräretkeilyä (oolut useamman viikon ihan umpikorvessa vaeltamassa mielummin satoja kuin kymmeniä kilometrejä) ja on TODELLA tarkka kaikista varusteista.Esikoisen kohdalla päätimme hankkia rinkan. Kahlattiin ja kokeiltiin seillä hetkellä myynnissä olleet kaikki läpi. Deuterin rinkka oli useammastakin syystä ainoa, jonka mieheni hyväksyi ja myöntää pitää että kyllä se onkin todella hyvä kantaa. Muissa rinkoissa oli jos jonkinlaisia suunnitteluvirheitä, painoi rauta selkää, paino jakautui enemmänkin hartioille jne. Deuterin suunnittelussa on osuttu nappiin. Siinä on hyvin monta erilaista säätömahdollisuutta ja lapsi tulee erittäin hyvin vöillä kiinni ym.On niin helppoa ja ihanaa kulkea metsässäkin, kädet jää vapaaksi.Joskus vaan laadusta kannattaa maksaa, sillä meillä sitä käytettiin useamman vuoden. Silti kukaan ei uskoisi että se on käytetty, on täysin uuden veroinen. Myynnissä ei ole, sääästän vaikka tytölle, eihän se miksikään mene vuosien varrella kun lämpöisessä tilassa säilytän.Lentokoneeseen ottamisesta en osaa sanoa, kannattaisi varmaan soittaa matkatoimistoon tai lentoyhtiöön.

Ollaan oltu todella tyytyväisiä. Koirien kanssa pääsee metsään lenkille ja paljon ollaan murtsikoilla kans menty.

Itsekin jaksan kantaa siinä poikaa ihan hyvin vaikka jo kokonaispaino (rinkka+poika) hieman yli 10 kg.

Säätöjä on niin paljon että löytyy itselle sekä pojalle kyllä aina erinomainen asento.

Eroa kait II ja III on että kolmosessa on pään yläpuolella katos. Suosittelen sitä koska on hyvä suoja pieneltä sateelta ja myös kesällä auringolta ja saahan sen myös vetoketjulla poiskin.

On myös hyvin tilaa tavaroille eli mahtuu omatja poja tavarat mukaan!Meillä myös sama juttu huhtikuun alussa eli saako ottaa koneeseen. Kerropa jos soittelet Finskille että mitä sanovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paapan aikainen viestiketju mutta ku Google heittää sen etusivulle ni kaipa tätä lueskellaan... ONKO KOKEMUKSIA Deuteri Kid Comfort II ostosta ulkomailta?? Näyttää noi Suomen hinnat olevan aika samaa sakkia... http://www.scandinavianoutdoorstore.com vähän yli 220 e, http://www.karkkainen.com ja http://www.muksumukaan.fi pyöreät 200 e... Nopeasti googlaamalla ei löydy halvempaa, mutta ainakin juoksuvarusteissa on huomattu, että kun vain tietää oikean osoitteen ni saa äkkiä 10-25 prossaa hinnasta pois...??

Kattelin tuossa, että Mountain-Sport myy saksalaisille juuri tarjouksessa Deuter Kid Comfort 2:ta  169 e plus lähetyskulut, joten voittoa verrattuna Kärkkäisen tai Muksumukaan.fi:n hintaan tulee reilu 30 euroa miinus lähetyskulut Saksasta...  nykyäänhän takuujutut voi kohtalaisesti pelata Saksaankin, mutta alv tok´menisi SAksan valtiolle...

Vierailija

Kattelin tuossa, että Mountain-Sport myy saksalaisille juuri tarjouksessa Deuter Kid Comfort 2:ta  169 e plus lähetyskulut, joten voittoa verrattuna Kärkkäisen tai Muksumukaan.fi:n hintaan tulee reilu 30 euroa miinus lähetyskulut Saksasta...  nykyäänhän takuujutut voi kohtalaisesti pelata Saksaankin, mutta alv tok´menisi SAksan valtiolle...

JUURI NOIN, SAMAA MIELTÄ, MUTTA KYLLÄ USEIMMILLA TAITAA OLLA ETTÄ DEUTER KID COMFORTIN OSTOPAIKAN RATKASEE HINTA EIKÄ MIKÄÄN MUU.. EHKÄ SITTEN NÄHÄÄN ASENTEEN MUUTOS KU VIIMISEN FIRMAN VIIMINEN TYÖNTEKIJÄ SANOTAAN SUOMEST IRTI...

Hartiakorkia

Meillä parimetrinen isäntä kanniskelee noita pienempiä milloin kutakin, eikä ole valittanut. Eikä lapsetkaan valita, milloin kukanenkin nukkuu selässä, milloin nauttii maisemista. Hyvä hankinta. En myy, iltatähteä ennen ainakaan. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat