Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Yritän pyydystää vastauksia oikein urakalla :)Ollaan ajateltu hankkia moinen kantorinkka lapsukaiselle. Kokemuksia? Lentokoneeseenhan siis sisälle saa ottaa mitoiltaan 115 cm (55+20+30) laukun tms. kuinkahan ne suhtautuu tähän rinkkaan (68+28+30=126)? Painonsa puolesta kyllä sopii rajoihin... Finnairilla ois tarkotus lentää. Helpottais elämää kentälläkin jos sais kantaa lapsen koneeseen asti, rattaat nyt kuitenkin menee ruumaan...Kertokaahan kanssa sisaret kokemuksianne! Niin ja jos jollain moinen kapistus lojuu hyväkuntosena, mutta tarpeettomana nurkissa niin tarjota saa!

Kommentit (3)

Me ostimme Saksasta vuosi sitten tuon Deuter II. Ja silloin toimme sen lentokoneessa käsimatkatavaroissa, tosin lapsi oli siinä mukana.Loppujen lopuksi rinkkaa ei ole ensimmäisen kanssa kauheasti käytetty, mutta ne muutamat kerrat siitä on tosiaan ollut hyötyä. Ulkomaan reissuilla (kaupunki- ja rantalomat) rattaa ovat kyllä omasta mielestäni kätevämmät.

Helsingin lentoasemalla on kyllä rattaita lainata siellä käytettäväksi, muualla = kohdenmaassa ei välttämättä. Mutta esim. Pariisissa omilla rattailla ajettiin koneeseen saakka, ja vasta siellä kärryt heitettiin ruumaan. Luulisin kyllä , että kantorinkan saa ottaa käsimatkatavaroihin, ainakaan se sellaisenaan ei paina juuri mitään. Tutuilla olikin meidän rinkka matkalla mukana, mutta en tullut kysyneeksi, oliko se käsitavaroissa vai ruumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Me hankittiin Deuter vuonna 2000 esikoiselle, ja me käytettiinn muutamana kesänä lomareissuilla junassa, me kun ei omisteta autoa.

Oli ihan näppärä kantaa ja meillä neiti viihtyi siinä hyvin, kuopusta ei ollakkaan siinä kannettu, joten on ollut vintissä lojumassa jo kauan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat