Seuraa 

Yritän pyydystää vastauksia oikein urakalla :)Ollaan ajateltu hankkia moinen kantorinkka lapsukaiselle. Kokemuksia? Lentokoneeseenhan siis sisälle saa ottaa mitoiltaan 115 cm (55+20+30) laukun tms. kuinkahan ne suhtautuu tähän rinkkaan (68+28+30=126)? Painonsa puolesta kyllä sopii rajoihin... Finnairilla ois tarkotus lentää. Helpottais elämää kentälläkin jos sais kantaa lapsen koneeseen asti, rattaat nyt kuitenkin menee ruumaan...Kertokaahan kanssa sisaret kokemuksianne! Niin ja jos jollain moinen kapistus lojuu hyväkuntosena, mutta tarpeettomana nurkissa niin tarjota saa!

Kommentit (2)

Moi!Meillä on tuo II, jossa on lisäksi " katos" . Ollaan oltu tyytyväisiä!

Ulkomailla ja lentokoneessa ei olla käytetty, lähinnä luontoretkillä vaan. Mies yleensä kantaa, kun kerran tykkää kantaa sillä. Katos on ollut ihan hyvä, toimii aurinko/sadesuojana ja suojaa ettei oksat osu kasvoihin metsässä.Mutta joo, kannattaa kyllä hankkia, se on hyvä! Tavaratilaakin on loistavasti! Viehän se toki enemmän tilaa kuin esim. rintareppu, mutta on kevyempi kantaa isompaakin lasta, ja " jalaksien" avulla se on helppoa ottaa selkään ja laskea selästä.T. Miusami ja tytteli 1v2kk

ja hyväksi on todettu. Seisomatuki helpottaa lapsen kyytiin laittoa ja poisottoa. Lapsen olkavöiden kanssa en ole aivan sinut, mutta ne ovatkin ainoa miinus rinkassa (siis laittajan kannalta, ei lapsen turvallisuuden suhteen). Rinkan säilytystasku on yllättävän iso ja siksi hyödyllinen. Säädöt ovat hyvät ja rinkalla jaksaakin kantaa hyvin. Lentokoneeseen mahtumisesta en tiedä. Mutta miksette ottaisi kentälle ja koneeseen kantoliinaa? Siinä on hyvä kantaa, lapsi voi nukkuakin kyydissä. Ja liina menee koneessa pieneen tilaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat