Vierailija

Meillä on viisivuotias tyttö. Nyt tuntuu alkaneen varsinainen kenkutusikä. Aika usein kitisiee ja " valittaa" pikkuasioista, jotka häntä jurppivat. Monikaan asia ei ole hoidettu niin kuin hän haluaisi. On myös ruvennut sanomaan minua hölmöksi ja tyhmäksi. Miten muiden viisivuotiaat käyttäytyvät? Tuntuu että hänellä on ainakin kova kehitysvauhti päällä, oma tahto on voimistunut (mikä on tietysti hyvä) ja myös uusia taitoja on tullut (oppinut mm. lukemaan). Miten saan loppumaan tuon hölmöksi nimittelyn? Miten te muut kasvatatte tällaisissa tilanteissa?

Kommentit (4)


Meillä oli ihan sama juttu eskarin alussa (tyttö täytti loppuvuodesta 6). Ihmeteltiin ystävien ja sukulaistenkin kanssa, että kuka tuo tyttö oikein on... :) Se meni sitten ajan kanssa ohi, ja sen jälkeen tuntui, kuin lapsi olisi kasvanut isoksi yhdessä yössä.

Näen jatkuvasti 5-vuotiaassa tyttäressäni omat huonot piirteeni, mutta myös ne koomiset. Välillä oon nauranut mahani kipeäksi( salaa tietysti, eihän tuossa iässä saa pikkuneidin tunteita loukata).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat