Seuraa 

Kommentit (4)

1l maitoa

4 munaa

4rkl sokeria

1tl suolaa

4dl vehnäjauhoja

sulaa rasvaa maun mukaan ;)



Anna taikinan seistä huoneenlämmössä, jotta jauhot turpoavat hieman . Laita pellille ja paista 200 asteessa muistaakseni puolisen tuntia. Laita ennen uuniin laittoa hieman rasvanokareita taikinan pinnalle kellumaan.

Pannari kuplii tosi paljon uunissa, joten kuplia kannattaa puhkoa kesken paiston haarukalla. Ja sitten ei kun nauttimaan :)

1 l maitoa

3 munaa

4,5 dl jauhoja

1/2 tl suolaa

(2 rkl sokeria)

(öljyä tai muuta rasvaa, jos haluaa laittaa)



Munat vatkataan hyvin kulhossa, lisätään neste ja jauhot ym. ja sekoitetaan hyvin. Taikinaa voi turvottaa hetken, mutta ei ole välttämätöntä. Paistetaan 225 astetta kullanruskeaksi reilut 30 minsaa.



Ja tämä on siis sellainen vanhan ajan pannari... Vähärasvainen ja silleen. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

» mailman paras pannukakku



Tarvitset:



8 dl maitoa

2 munaa

2 dl sokeria

1,5 dl vanilisokeria

4 dl jauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

100g sulatettua margariinia



Valmistus:



sekoita aineet sekaisin. kaada uunipellille taikina

paista 225 n. 30 min

on rasvainen pannari mut hyvää

rasvaa voi vähentääkkin







Pakko varoittaa, että on aikas rasvaista ja makeaa, mutta ah niin hyvää :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat