Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kukaan nähnyt Suomessa myytävän missään Peppi Pitkätossu lastenvaatteita?Olen jotain vaatteita tytölle ostellut Ruotsista Åhlenssilta ja ollaan tykätty ihan kauheasti.Jos joku on nähnyt niin voisitko vinkata ystävällisesti missä? :)

Kommentit (16)

Itse liikkeessä oli paljon enemmän valinnan varaa peppi vaatteissa ja se mansikka mallisto ei ollut ollenkaan päässyt sivuille.Googlen kautta menin haku sanana Åhlens.Ap

No voi piru.. Toivoin niin, että niitä olisi joku liike myynyt Suomessakin.Juu me kans käydään, joka ikinen kerta Ruotsissa ollessa Åhlensin rekit tyhjentämässä.:)Nuo peppi vaatteet on aivan ihania ja oikeastaan kaikki muutkin on aivan loistavia. Ja mikä parasta (ainakin minusta) ei ole joka toisella samanlaisia vaatteita. Todella hyvä laatu ja hintakaan ei ole kohtuuton.Käytiin alku vuodesta siellä reissussa ja ostin just noita kevään uusia peppi ihanuuksia tytölle ja sitten siellä oli (varmaankin huomasitkin netti sivuilta.)pienemmille tytöille aivan ihana mansikka mallisto.

Uu la laa ja tämä mamma sekosi täysin.:)No niin meni ihan asian vierestä, mutta tosiaan hyvä tietää, että turha etsiä Peppiä Suomesta.Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän vuoksi me käymme kerran vuodessa Tukholmassa, jotta saamme ostettua pikku prinsessallemme kyseisiä vaatteita. Ovat aivan ihania. Kävin jo Åhlensin kotisivuiltakin pari viikkoa sitten kuolaamassa kevään uutta Peppi-mallistoa; sinivalkoraidalliset paidat + siihen kuuluva mekko oli aivan ihastuttava. Ikävä kyllä niitä ei saa edes tilattua sieltä tänne Suomeen.Eli Ruotsiin vain. :)(Niitä ei muuten edes kukaan myy koskaan Huuto.Netissä, kytätty on)

kodin anttilassa oli myynnissä peppi asukokonaisuus, oli vielä poistohinnalla joskus syksyllä. EIkä maksanut montaa euroa. mutta en sitten tiedä miten " aito" oli. Vähän harmittaa kun en ostanut, lapset kun ei silloin tienneet pepistä vielä mitään. Nyt peppi on suuri sankari heille. Eli asuun kuului jonkinlainen mekko ja esiliina ja eripari sukat, hmmm, mitähän muut siinä oli, en niin tarkastri katsonut.

Vierailija:

Lainaus:


käypäs kattoon ihan vaan Tiimarissa. Muistaakseni myös sittarissa tais olla. En mee takuuseen.
^

Onhan tuota peppikrääsää vaikka missä, mutta tässä ketjussa puhuttiin noista ns. aidoista Peppi-vaatteista, joka on tosiaan Åhlensin oma mallisto.Ja totta, hinnat ovat todellakin kohdallaan. Ostin myös aikoinani vauvan vaatteet sieltä, ja muistan kuinka kaikki vaatteet maksoivat n.39-49kruunua! :D Ihan mielettömän halpoja (mm. mexx -merkkisiä vauvan vaatteita jne.)

Ja poikalapsille siellä olisi myynnissä niitä ihania poliisin vaatteita. :)Voih, nyt tuli hinka varata taas uusi matka ja pian!!!t:Mamma joka siis ramppaa kerran vuodessa Åhlensilla vaateostoksilla.

Tuiskutuija

Löysin itselleni ihan suomesta Peppi vaatteet. Erikoista oli, että sain kengätkin. Peruukki oli meillä ennestään, niin oli tytöllä aika täydellinen asu. Löydin vaatteet ja kengät täältä.
Pinjata.fi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat