Vierailija

Voinko laittaa ristiäistarjoilupöytään marimekon miniunikko-punasävyisen pöytäliinan (verhot vieressä samaa kangasta) vai tuleeko sen olla valkoinen? Valkoinen pöytäliina tulee tietysti sille pöydälle, jonka ääressä vieraat juovat kahvit..Meillä suku hyvin arvostelevaa sakkia, joten tämmöinenkin pikkujuttu rassaa hermojani. Meille on tulossa tarjoilupöytään mm. Unelmakääretorttu,juustotorttu, vadelmajäädyke, lakkakakku,jotain pikkuleipiä ja parit erilaiset voileivät. onko mikään näistä liian arkinen? (Tulee muuten sanottavaa).

Kommentit (9)

Enpäs lukenut tarkasti. Luin, että meinasit laittaa marimekon kastepöydälle. Kyllä marimekon voi laitaa tarjoilupöydälle mielestäni.

arvokas tilanne ja tilaisuus, mutta on kyse lapsen juhlasta ja ristiäisten on lupa olla myös perheen näköinen.Sukulaiset ovat tuperiä, jos arvostelevat toisen tarjoiluja. Kiittämätöntä porukkaa.Meillä anoppi osti omat kukat kastepöytään ja toi jotain kristallimaljoja kastemaljaksi meiltä mitään kysymättä.Minä kuitenkin käytin itse ostamiani kukkia ja sukulaisen tekemää koivunpahkaista kastekuppia.Suoraan sanoen vitut veisasin sukulaisten ohjeista. Silti lapsi sai nimen ja seurakunnan jäsenyyden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat