Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (46)

Toivottavasti sosiaalihuolto saa vihia toiminnastasi ja lapset pääsisivät kasvamaan turvallisessa ja kehitystä tukevassa sijaisperheessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi käyt noin ylikierroksilla ja yrität varastaa henkilöllisyyteni?

Käyppä tänään ajoissa nukkumaan, niin jospa huomenna on parempi päivä! :)t: se ihka oikea 22, 30 jne. sh (AMK), eli akateeminen

Eli ihan sama onko se 22=30 vai 30=22, en vain muistanut missä järjestyksessä sen viimeksi kirjoitin. Tarkoitin viestilläni vain sitä, että olen se sama henkilö kuin 22 ja 30 viestit (taikka sitten 30 ja 22).Eli se sama akateeminen 22 - 30 - 22 :)

Joten kyllä sosiaalihuolto tietoinen asiasta on. Mutta ei heillä ole mitään sitä vastaan. Hoidan lapseni ja heillä on aina puhtaat vaatteet, hyvä ruoka ja koti.


Jokainen normaalin yleissivistyksen omaava ihminen näkee tämän läpi. Tässä höynäytetään rahvasta kielen kikoilla ja nämä mammat tarttuu syöttiin..

Kaikki jotka eivät ole tehneet parannusta ja tunnusta Jeesusta Herrakseen ovat saatananpalvojia! Ei ole kuin hyvä ja paha, ellei ole hyvä niin sitten on paha! Miettikää sitä!

Mitenköhän olet parempi? Kirjoja lukemalla vai.

Tuskimpa edes olet... olet vain tavallinen duunari kuten me kaikki muutkin täällä.

Saanko kysyä että mitä akateemista koulutusta edustat?

Olet kuule ihan perus duunari, ammattikorkean käynyt, eli vanha opistoasteen tutkinto vain nostanut imagoaan AMK:ksi. ;)Eli se siitä akateemisesta!!!!!

Satanismi on uskonto, joka painottaa ihmisen eläimellistä ja ruumiillista puolta. Sen mukaan ainoastaan itsenäiset, individualistiset ja egoistiset moraalikäsitykset ovat hyväksyttäviä. Satanismin perusteoksia ovat Anton LaVeyn kirjoittamat " The Satanic Bible" ja " The Satanic Rituals" .Satanismi eroaa voimakkaasti saatananpalvonnasta, jossa palvotaan kristillisestä demonologiasta periytyvää persoonallista epäjumalaa. Toisin kuin saatananpalvoja, satanisti on yleensä joko ateisti tai agnostikko.Satanismi sai nykykäsityksen mukaisen muotonsa 1960-luvulla amerikkalaisen Anton LaVeyn visiona. Hän näki omien sanojensa mukaan tarpeen elämänkäsitykselle, joka hyväksyisi ihmisen sellaisena kuin hän todella on. Hän halusi luoda uskonnon, jossa yksilö voisi olla luonnollinen itsensä, joka ei vaadi uskomaan tuonpuoleiseen, jossa ei tarvitse mukautua toisten toivomuksiin, ja jossa ei tarvitse sovittaa itseään muiden määräämiin muotteihin.Laveylainen satanismi arvostaa ihmisen lihallisuutta ja näkee elämän tässä ja nyt, ainoana merkityksellisenä todellisuutena. Tuonpuoleinen jää korkeintaan epämääräiseksi arvailuksi, tai se kiistetään kokonaan.LaVeyn eri kulttuurien mytologioista ja arkipäivästä yhdistämä filosofia on lähellä biologista ja materialistista todellisuuskäsitystä: ihminen nähdään eläimenä muiden eläinten joukossa. Niinpä satanismi ei sisällä uskoon pohjautuvaa näkemystä elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen, vaan keskittyy arkipäiväisen elämän yksityiskohtiin.Satanismi on pohjimmiltaan ei-hengellinen uskonto. Se kannattaa laajamittaista vapautta ja individualismia. Sen mukaan ihmisten tulee ottaa itse täysi vastuu omista teoistaan, eikä heidän tule piiloutua uskonnollisten tai kulttuurillisten auktoriteettien taakse. Sellaiset estäisivät ja hämärtäisivät yksilön todellisia haluja ja vastuita, kun satanismi tunnustaa ne täysin.Satanistille jumala kuvastaa lähinnä vallitsevan uskonnollisen järjettömyyden huonoja puolia, samalla kun Saatana on hänelle vapauden, aistillisuuden, älykkyyden ja kehityksen mallikuva. Satanisti haluaisi, että kaikkia näitä asioita arvostettaisiin. Niinpä hyvä osa satanisteista on myös libertiinejä tai liberaaleja.Satanistisen moraalin voi myös katsoa olevan sopusoinnussa Nietzschen herramoraalin kanssa. Tällöin satanismi voi johtaa myös fasistiseen maailmankatsomukseen, sen alkuperäisessä, todellisuuden ylittävässä muodossa.Saatana ei satanismissa ole pahuuden ruumiillistuma tai palvonnan kohde, vaan paremminkin symbolinen nimitys luonnonvoimille ja ihmisen perimmäiselle olemukselle. Satanisti ei palvo persoonallista tai todellista Saatanaa, vaan näkee, että ihminen on itse keksinyt kaikki jumalat ja uskonnot. Satanistille yksilö on lopulta tärkein asia. Hän on itse sekä Jumala että Saatana, symbolisesti. Varsinaisten jumaluuksien olemassaolo on epäselvää ja epäolennaista

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat