Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Paneeli on vanhuuttaan tummunut ja kauttaaltaan aikanaan lakattukin. Haaveilen maitokahvin sävyisestä eteisestä, johon liitetään tuo vielä tällä hetkellä kylmänä oleva kuisti. Minusta paneeli on kaunista, mut kaipais jonkinlaisen uudelleen käsittelyn. Mies meinaa et koska lakattu, on täysin mahdotonta saada siististi esim. vaalean sävyyn kuultomaalattua ja meinaa et revittäs paneelit veks ja tapetti tilalle. NOT! Tahtoo säilyttää jotain vanhaakin vanhassa talossa, joten mikä avuksi?

Kommentit (3)

minusta niissä ei paljon alkuperäisyyttä ole jonkun kuultomaalikäsittelyn jälkeen. Mutta jokainen tyylillään.Minusta ne ovat kauneimpia juuri sellaisina kuin ovat, tummuneina vanhalla " myrkkylakalla" lakattuna. Silloin ne ovat alkuperäisiä, eivät muuten.

Meillä myös 50-luvun rintsikka jossa eteisen ja makkarin katossa vanha lakattu paneli, kylläkin sormipaneli. Kamala homma oli niiden hiomisessa, muttei mahdoton. Vedettiin niihin valkolakka päälle.

Helpompi olikin sitten kellarin rappusten panelit, kun ei tarvinnut jakkaroilla kurotella. Hiekkapaperilla ja hiomakoneella kevyesti ja maalasin ne valkoiseksi. Tahdon myös säilyttää paljon alkuperäistä tähän taloon :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä oli just tollasta vanhaa paneelia eteises. ei tullut mieleenkään ettei sitä voisi uudistaa.. :)minä hioin pinnat rikki ja latioin kuultomaalia päälle.. vai mitä se nyt on, se jota saa eri sävyillä ja siitä näkyy puun kuvioitus läpi.Todella hyvältä näyttää, eikä ole ollut mitään ongelmia..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat