Vierailija

pikkarit vilkkuu?

Hirveän ruman näköistä!

Sivut

Kommentit (24)

ehkä ap tarkoitti näitä minihameita, mutta näitä oikeasti ahdasmielisiä näköjään myös löytyy. kyllä täytyy asiat olla huonosti, jos "kevytkenkäisen" näköinen nainen on äitinä... ja hame, annas kun arvaan, helvetin peräseinän punainen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:


Toivottavasti et oikeasti ole alalla, jossa lasten hyvinvoinnista pitäisi jotain tietää sillä siellä pitäisi tehdä päätelmät vähän toisenlaisten asioiden perusteella kuin sillä pidätkö jonkun kenkämausta ja meikistä vai ei.
Mutta kun tarpeeksi kauan on alalla, niin oppii tiedätkös, pukeutumistyylistä ja vaikkapa sitten meikkaamisesta lukemaan, että se kertoo JOSTAKIN poikkeavasta. Ei tässä nyt lasten hyvinvoinnista välttämättä puhuttukaan.

[quote]

[Monesti vaan käy niin, että kun katsoo lasta ja hänen pukeutumistaan, sen jälkeen katsoo äitiä, niin usein on äiti täsmälleen samalla tyylillä puettu; mahd. syvään uurrettu kaula-aukko, minihame, korkkarit ja naama täynnä maalia.

Jepulis jee.[/i

Selvästi ovat mammat taas provosoituneet, vaikka kaikki hyvin ymmärtävät, että ap nimenomaan tarkoitti noita jonkun jo kuvailemia minihameita.

Ja joku siellä niin kärkkäästi kirjoittaa, että entäs, kun vauvaltani näkyy vaippa hameen alta. :DD

Ei tietenkään huonoa äitiä tee korkkarit ja paksu maski.

Mutta niin se vain on, että jotain robleemaa useimmiten lapsella/perheessä on, jos lapsi tai lapsi ja äiti pukeutuvat noin.

Sorry todella laaja yleistys, mutta valitettavasti en voi kiistää, vaikka niin haluaisittekin.T:alalla oleva

kulkea alasti pihalla ni mikä on ongelma? ollaan mekin pentuna vilistetty pitkin pihoja ilkosillaan ja hauskaa oli - koko rivarin pennut oli jonossa juoksemassa että ei ihan hirveesti kannata vetää hernettä nenään. aika pikkumaista alkaa ihmettelemään tollasta. mun siskon 3v lapsi ei halunnu pukee päälle ku lähdettiin ostoskeskukseen ja siinä turvaistuimesa istu ilkosillaan. kyllä mieli sit kauppakeskuksen pihassa muuttui kun tuli ulos autosta. miksi olisi pitänyt huudon kanssa pistää ne vaatteet väkisin päälle?

Lainaus:

Olkoot kyse sitten aikuisesta tai lapsesta.
onko kysymys aikuisesta vai lapsesta. minun nelikuiseni mekon alta näkyy vaippa, mitäs siihen sanot?

Mielestäni siinä ei ole mitään outoa tai rumaa (ei tosin kaunistakaan koska en ajattele asiaa niin) jos lapsella näkyy alkkarit.Aikuiset on sitten asia erikseen, omat lapset juoksi tänään rannalla puskapissalla ja IIIIK -ne juoksi pippelit vilkkuen kun ei saanu märkiä uikkareita itte päälle. MITÄ SITTEN?Itteeni on lapsena käytetty hyväksi, tasan tarkkaan tiedän että siihen riittää rupinen mieli sukulaiselta: ei alusvaatteet tai paljas pinta.On ihan normaalia että lapset haluaa pukeutua kuten esim. isosisko. Ei mummotyyliä.Ihmettelen miksi jokkut jaksaa olla noin ahdasmielisiä!

Ei se minusta näytä hirveältä. Tuollaisia lasten hameet ovat olleet niin kauan kuin minä muistan. Ne ovat lapsilla käytännöllisempiä kuin pitkät hameet.

Kaikki meistä ovat alalla, varsinkin kun eivät kerro millä alalla...Toivottavasti et oikeasti ole alalla, jossa lasten hyvinvoinnista pitäisi jotain tietää sillä siellä pitäisi tehdä päätelmät vähän toisenlaisten asioiden perusteella kuin sillä pidätkö jonkun kenkämausta ja meikistä vai ei.

Lainaus:
On ihan normaalia että lapset haluaa pukeutua kuten esim. isosisko. Ei mummotyyliä.Ihmettelen miksi jokkut jaksaa olla noin ahdasmielisiä!
Mutta jos 5.v tytöllä on esim. 15.v isosiko, niin kuka idiootti antaa sen 5.v pukeutua samalla tavalla kun teini??? Herranjumala, niin se lapsuus vaan lyhenee, kun aina vaan nuorempana pitää näyttää aikuiselta.

Jos lapsella on päällä hiukan polven yläpuolelle oleva "kellohame" josta pikkarit näkyy, kun lapsi touhuaa, niin siinä ei minun mielestäni ole mitään typerää.

Mutta sitten on vanhempia, jotka haluavat jo pienestä pitäen pukea lapset mahdollisimman lyhyeen ja tiukkaan hameeseen, josta pikkarit näkyy, niin sellaisissa tapauksissa vanhemmat voisivat hieman miettiä lapsen pukeutumista. Vaikka ei niissä lapsen pikkareissa sinänsä mitään ihmeellisät ole.

miksi pitää pukea lapset niin, että näyttävät minikokoisilta hutsuilta minihameineen ja narutoppeineen??? Se on järkkyä jos mikä!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat