Seuraa 

Eli mietin tuossa että voiko korvikejauhetta lisätä valmiiseen puuroon?Silloin siitä tulisi maitopohjainen mutta olisi kuitenkin kaikki ravintoaineet tallessa.Kun keittäessähän vitamiinit yms." kuolee" .

Esim.jos tekee puuron 120ml vettä niin sitten lisäisi sen 4mitallista jauhetta valmiiseen puuroon (1mitta/30ml).

Onko kukaan tehnyt näin?!

Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

menemään alas.Siksi ajattelin tuota jauheen käyttämistä puurossa että saisi siinäkin edes vähä niitä tarp.vitamiineja yms. Kuitenkin tuon ikäisellä(5,5kk)se maitosuositus päivässä olisi 700-1000ml,näin meille neuvolassa sanottiin.

... aatteleppa nyt, jos keität ihan kattilassakin tavan maitoon puuron, niin samalla tavallahan siitä sitten vitamiinit " kuolee" . Eikä se puurossa oleva neste vauvalle varmaankaan ole ainut maito, minkä hän päivän mittaan saa. Eli huoletta vaan ensin maitojauhe veteen ja ryynit päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Eli olet tehnyt juuri oikein. Vitamiinit säilyvät ja lapsi saa riittävän määrän maitoa.Keittäessä korvikkeesta tosiaan häviää osa vitamiineista, mutta ei se vaaralliseksi muutu. Keittämistä ei suositella siksi, että keitetystä korvikkeesta lapsi saa saman energiamäärän kuin keittämättömästäkin, eli periaatteessa keitetty korvike vähentää sitä korvikemäärää, mikä saadaan menemään keittämättömänä ja vitamiineja tulee vähemmän. Parempi siis käyttää jauhetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat