Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Millainen hinta-laatusuhde? Olemme remontoimassa vanhaa omakotitaloa ja olemme pyytäneet tarjouksia mm. puustellilta, topilta ja petra-keittiöiltä. Aikaisemmin en ole tällaisesta keittiöstä kuullutkaan ja bongasin mainoksen jostain sisustuslehdestä. Näyttivät ihan mieleisiltä. Onko kokemuksia?

Kommentit (6)

kalliimpi kuin vastaavat Puustellista, mutta palvelu/suunnittelu oli huippua Puustelliin verrattuna ja se ratkaisi. Anopillani on myös ja hän muistaa kyllä joka välissä kehua, kuinka hyvä keittiö on.

Laatu on huippuluokkaa ja asiantunteva palvelu. Suunnitteluosaaminen tosi korkeatasoista. Testaavat ovet ja saranat ym. ja ne eivät sitten väänny ja käänny, vaan pysyvät kohdillaan.Suosittelen lämpimästi jos vaan sopiva ovimalli löytyy heidän mallistostaan. Vaihtoehtoja kyllä tuntuu olevan joka makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on myös Nelkon kaapit tässä nykyisessä asunnossa. Ihan tyytyväisiä ollaan oltu kaappeihin. Asensimme kaapit itse. Ainoana miinuspuolena tulee mieleen asentamisessa koetut pari ongelmaa. Meillä on kulmaliesi ja kulmaan ylos tulevien lokerikkojen asentamisessa (+ maustekaappi) oli kai jotain teknisiä ongelmia saada kaapit seinälle kun kaappien mukana ei tullut mitään kiinnitystarvikkeita tms. nurkkaa varten ja tätä muistan miehen ja appiukon kovasti tuskailleen... Olisi kai pitänyt ottaa asennus myös niin ei olisi tätäkään ongelmaa ollut. Mutta muuten ihan ok.

meillä nelkot olleet jo 8 vuotta ja tosi hyvät ovat olleet, suunnittelu pelasi, hinta-laatusuhde kohdallaan, toimitus napilleen, mitään ei puuttunut ja pienetkin korjaukset hoidettiin heti...en voi muuta kuin suositella

edullisemmiksi kuin Puustellin kalusteet.

Valitsimme maalivärikartasta ihan oman värin ja olemme olleet tosi tyytyväisiä.

Puustellin kalusteet ovat näppäremmät asentaa, ja niiltä saa yli 90 astetta aukeavat saranat tarvittaessa.

Saattaahan olla, että Nelkokin on jo pikkujutuissa kehittynyt, meillä tämä keittiö on ollut jo muutamat vuodet.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat