Vierailija

Tuntuu että kaikki rakentaa ja mä en edes tiedä miten aloittaisin homman. Tähän asti oon luullu että mulla olis ihan normaali äly, mutta nyt alan epäillä... Eikö se ole ihan hirveä operaatio???

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

totesin että ei kiitos. :) Olen perfektionisti ja stressaan kaikesta, joten en halunnut ottaa sitä riskiä, että siinä vaiheessa kun talo on valmis, minä olen valmis hoitoon, lapset pysyvästi traumatisoituneita ja mies lähtenyt lätkimään. :) Tyydymme siis ostamaan jonkun toisen rakentaman pytingin. :)

Voin vain kuvitella kun ongelmia tulisi jo listojen kanssa. Miten sahata oikeassa kulmassa tai miten aikaa menisi jonkun ruuvin vääntämisen kanssa-saatikka sitten niiden isojen asioiden...Suosiolla luovuimme miehen kanssa urakasta ja ostimme valmiin. Tosin rahaa ei ollut valmiiseen taloon se olisi pitänyt rakentaa. Joskus sitten ostamme oman talon kun saadaan säästettyä.

etta ostettiin tontti, jolle on saatava talo valmiiksi kolmessa vuodessa. Kummasti sita alkaa oppimaan kun on pakko.Vahan niin kuin heitettaisiin veteen ja sanottaisiin: " ui!":)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat