Vierailija

Vaikuttaako teillä lapsettomuus seksielämään? Eikö väkisinkin aina tule sänkypuuhissa mieleen juuri " lapsenteko" , eikä enää niinkään se itse nautintò?

Kommentit (11)

Eihän sitä vauvaa tehdä kuin juuri ovulaation aikaan, joten se meinaa päivää paria kuussa.Ja sitten, kun oli aloitettu lapsettomuushoidot, niin emme enää stressanneet tuonkaan kanssa, koska ajattelimme, että olemme prosessissa ja lapsi tulee jossakin vaiheessa sitten hoitojen avulla - kuten tulikin.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

silloin kuin lapsettomia vielä oltiin, yhteensä sitä kesti n. 1,5 vuotta. Miehelle en koskaan kertonut minäkään milloin oli hedelmälliset päivät ja milloin muuten vaan. Ajattelin, että riittää että yksi on asiasta stressaantunut.

Saanko vastata ex- lapsettomana?Jos en niin älä lue.. ;)Meillä oli vuosi lapsettomuutta ennenkö tuli tärppi.

Seksistä voin sanoa et pidettiin hauskaa aina kun tuntu hyvältä.Mää merkkasin kalenteriin milloin kuukautisten pitäisi alkaa ja sitten annoin olla asian (joskus unohdin vauva-ajatukset ja joskus ne pörräs kokoajan mielessä).. Kun tein positiivisen testin oli perjantai aamupäivä ja keskiviikkona oli kalenterissa merkki et kuukautiset alkaa, olin unohtanu koko homman..Yhtään ovulaatio tikkua en tehny. Ja harrasteltiin miten sattu millon sattu.välillä oli tietysti ihan upeaakin, mutta joskus se oli sellaista " äkkiä ohi" .

Ongelma ratkesi kuitenkin väestöliitossa kun lapset saivat alkunsa.

Nyt taas seksi ok.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat