Tilitoimistossa töissä olevat kirjanpitäjät: paljonko saatte palkkaa?

Vierailija

Jos hoidatte kirjanpidon, tilinpäätökset ja palkanlaskennan niin paljonko palkkaa saatte pienessä/keskikokoisessa tilitoimistossa? Siis palkka BRUTTONA.Mikä tausta teillä on: merkonomi, tradenomi, ekonomi, yo-pohja, KLT-tutkinto yms.Missä päin työpaikka sijaitsee: pk-seutu, muu iso kaupunki, pieni kunta, etelä-suomi, keski-suomi, pohjois-suomi?Mietin työpaikan vaihtoa ja miten paljon palkkaa voisi kirjanpitäjän paikasta pyytää (pieni neljän hengen yritys 20.000 hengen kunnassa etelä-suomessa)

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

On julkisella puolellakin kirjanpitäjiä, esim kunnissa ja kaupungissa.Niillä ne huonot liksat vasta onkin. Asuinkunnassani oli avoinna talouspäälikön virka. Kun näin mitä palkaa maksettaisiin ja mikä on vastuu, niin meinasi leuka pudota. Liksa on aivan hanurista. Voisi sanoa että Mäccärin kassallakin tienaa paremmin.T. 3800

Vierailija

mutta ajattelen että kun opin asiat niin haen parempaa paikkaa josta maksetaankin jotain. täytyy ottaa opiskelun kannalta tämä homma.tv. taas se sama raakile :)

Vierailija

n 1700-2000 eur/kk kirjanpidosta siis, ei avustavista hommista. Onkohan se nyt niin että ne ei todellakaan sitten maksa kuin juuri sen minimin eikä mitään siihen päälle?Onko täällä sitten ketään jolla on oma tilitoimisto? Kuinka sillä pärjäätte?

Vierailija

katso erton sivuilta. tähän ei saa näköjään laittaa enää suoraa linkkiä. siellä on palkkasuositus taulukko. itse olen vasta valmistunut merkonomi ja saan palkkaa hikiset 1300e/kk siis reilusti alle minimin avustavista tilitoimisto töistä. Pieni 2 hengen tilitoimito, ei pk seutu mutta iso kaupunki etelä-suomessa kuitenkin. huoh....

Vierailija

ai teidän metallifirmassa metallimiehet (perusduunarit) tienaa yli 3.800.- eur / kk? Miksi kaikki ei sitten ole metallimiehiä? Ammiksesta töihin 4.000,- eur / kk liksalla. Tyhmiähän ihmiset on kun ei niin tee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat