Pojalle juhlavaatteet!!! Mistä?

Vierailija

Siis ihan uskomatonta, kaupassa kuin kaupassa on tytöille kasapäin juhlamekkoja ym.ym. ja mitä on pojille? Ei mitään...Onko joku törmännyt kauniisiin kesäjuhlavaatteisiin 5-vuotiaalle pojalle?

Kommentit (8)

Vierailija

Kävin eilen Stockalla, Bobossa ja JesperJuniorissa. Jesperissä oli ihania Kinderitin pukuja, mutta meillä juhlat on sen verran rennommat, etten halunnut ostaa sellaista.Muuten poikien puvut ovat kamalia polyesterhirvityksiä, en tykkää. Armanin puku (Daisy&Donissa) olis upea, siihen kuuluu polvimittaiset housut, mutta meillä ei tänä kesänä ole tulossa edes mitään häitä.Monsoonilla on yleensä aika kivoja, ootkos käynyt siellä?

Vierailija

Täytynee katsastaa myös Prismat ym. En millään raaskisi kauheita summia pistää yhden päivän vaatteisiin, mutta kun silmissäni näen pellavaisen puvun pikkuherralla :)

Vierailija

Missä Jesperissä oli Kinderitin pukuja? Ja millaisia? Entäpä mitä tuo Armanin puku maksoi? Monsoon täytyykin tarkistaa...... Törmäsitkö missään Mayoralin vaatteisiin??

Vierailija

Forumin Jesperissä oli Kinderitiä.Armani ihanalla puvulla on hintaa muistaakseni 300, D&D:stä tuli tosin eilen just tekstari, että siellä on joku väliale.Me päädyttiin ostamaan aika rennot ristiäisvaatteet isoveljelle, eli Stockalta Mayoralin polvihousut ja Bobosta Mayoralin lyhythihainen valkoinen kauluspaita, kuvat blogissa.

Vierailija

Ei ole siitä mitään kokemusta, mutta poiken juhlavaatteita löytyy Helsigissä hyvin Stokkalta, Haloselta, Jesper Juniorista. Elloksellakin on joskus ollut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat