Vierailija

Olisko vinkkejä millä sais puolivuotiaan nukahtamaan nopeammin itse sänkyynsä? Väsynyt on mutta ei vaan rauhoitu. Leikkii tutin kanssa ja pyörii ja huutelee vähintään puoli tuntia. Saa juosta laittamaan tuttia suuhun ja joskus äityy ihan itkemään. Sylissä en ole ikinä nukuttanut enkä siihen halua alkaa. Vinkkejä kaivataan...Yölläkin saattaa olla hereillä 1-2 tuntia ja vain "laulelee".

Kommentit (2)

Voi tietty olla hampaita tulossa, järsii kaikkea mitä näkee. Syö 2 kertaa puuroa, kerran perunaa ja kerran hedelmää ja maitoa lisäksi. Ei syö mitenkään paljoa... Se on selvästi väsynyt, hinkkaa silmiä ja on unisen näköinen. Ei vaan tahdo nukahtaa. Hereillä ollessaan jalat käy kyllä ihan mahdottomasti, ehkä on vaan levottomuutta... Yöllä syötän maitoa (saa vain korviketta) mutta silti valvoo. Yöunet n. 20-7 ja aamulla nukkuu yleensä puoli tuntia, päivällä tunnin verran ja iltapäivällä tunnin verran. Nämä päikkärit vaihtelee aika paljon. Ei ole mitään selvää päivärytmiä päikkäreiden kanssa.

Onko oppinut uusia taitoja? Onko hampaita tulossa? Onko aloittanut vain uuden rytmin ja äiti menee vanhan mukaan? Paljonko nukkuu yhteensä? Onko huone pimeä? Mikä herättää yöllä? Onko silloin(kin) nälkäinen?

Kamala kysymysparvi, mutta nämä vähän selventäisivät asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat