Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Eli hyviä ja huonoja puolia kaivattaisiin!

Edullisen hinnan vuoksi harkinnassa kyseinen merkki..

Niamey rv 20+1

Kommentit (6)

Ostettiin ne syksyllä 2003. Silloin ei ratasosassa ollut lainkaan vöitä - nykyisin ilmeisesti on? Jos ei ole niin älä osta! Piti ostaa erikseen myytävät vyöt ja ne on olleet kyllä aika huonot. Nyt tyttö ei enää vöitä tarvitse, mutta alle 1v. oli iso ongelma, kun nousi koko ajan seisomaan rattaissa.Plussaa iso vauvuosa ja säädettävä työntöaisa. Rattaiden alle saa suht. helposti ruokaostokset.Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä hinta-laatu-suhteeseen. Sadesuoja ja hyttyverkko pitää ostaa erikseen, mutta se nyt ei paljon maksa. Hoitolaukkuun olin tyytyväinen, mutta se meni rikki sisältä ekan jälkeen.Voin siis suositella!Liinaharja 25+0

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kovalla kopalla haluan vaunut tulokkaalle. Säädettävä työntöaisa olisi hyvä ja mielellään tahtoisin renkaat mitä ei tarvitse pumpata (välttyy siltä ongelmalta). Kokemuksia kyseisistä vaunuista kuulisin mielelläni.

ja tosi tyytyväisiä olemme olleet! Kuten jo aiemmat ovat sanoneet, niin koppa ja vaunuosa on riittävän iso, (kun ne renkaat on täynnä) ovat kevyet työntää ja mukavat pitkilläkin kävelylenkeillä. Hoitolaukun sisus repesi jo aika alussa (muovinen kun on) ja kumi on kerran puhjennut (no ompa kumma, kun oli 7 v. poika kyydissä ;). Muoviset nipsukat, mitä pitää siirtää, että saa ratasosan rungosta irti, piti rasvata tms. että rupesivat luistamaan paremmin. Aina aiemmin piti hampaat irvessä vääntää, että sai auki ja pakkasella se oli täysin toivoton tehtävä. Nykyään ei mitään ongelmaa pakkasellakaan, kun pikkasen pisti luistoa väliin :DMeillä on vaunut purettu atomeiksi ja kasattu sen miljoona kertaa, kun kulkevat autossa mukana (ja pitää purkaa renkaita myöten palasiksi) ja ovat kestäneet senkin hyvin.Suosittelen ehdottomasti, hyvä hinta/laatu suhde!

Meillä ollut nyt kaksi vuotta ahkerassa käytössä.Vaununkoppa on iso,joten vauva mahtui siinä pitkään nukkumaan.Nyt on ollut ratasosa käytössä kun pojalla ikää kohta kaksi vuotta.Toimivat,hyvät ja edulliset,ja tuntuisi myös kestäviltä.Huonoja puolia on ilmakumirenkaat.Jatkuvasti saa olla pumppaamassa,ja kerran on mennyt rengas rikkikin.Ohjattavuus/työnnettävyyv menee heti kun rengas on vähänkään tyhjä.Ja toinen huono puoli on vaununkopan patja,mikä on lähes olematon.Ratkaisin ongelman leikkaamalla äitiyspakkauksen patjasta patjan vaunuihin.Kestävyys tulee testattua nyt kunnolla koska uusi vauva tulossa toukokuussa....Suosittelen!

@urinkoinen rv32

Meillä on 2004 ostetut sin/vaalea beige kuosiset Boran yhdistelmät. Suosittelen!Vikaa: Pari kertaa mies on joutunut säätämään pyöriä kun ovat menneet vinoon. Tarkoitan nyt että kumiosa on mennyt hiukan pois jengoiltaan.Plussaa: Vaikka mitä.. Iso tavarakori, Tilava vaunukoppa, helppo kasata jne..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat