Vierailija

Hyviä ja huonoja juttuja saa kertoa.Ollaan nelihenkinen vauvaperhe ja katsottu sen tyyppistä autoa. Tuntuis olevan tiloiltaan sopiva. Zafiroita on tarjolla paljon. Onkohan niissä vikaa, kun halutaan vaihtaa, vai onko niitä vain myyty niin paljon.

Kommentit (11)

mutta se söi mielettömästi öljyä, vaikka oli uusi ja vaihdettiin pois. Huonona puolena on se, jos on kaikki penkit käytössä, ei tavarat mahdu minnekkään, vaan pitää olla suksiboxi ja sinne ei esim rattaat aina mahdu. Näppärä peli, kun sitä voi muutella matkustajien luvun mukaan.

hyvät konttitilat, kun ei tarvii lisäpenkkejä. rattaat ja koirat menevät sinne näppärästi. hyvä on ajella.miinuspuolia...nooh, ainahan vanhassa autossa jotain pientä kremppaa on, mutta mitään isompaa remonttia ei ole tarvinnut tehdä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että sinne takatilaan on todellakin hankala mennä, ja en suosittele aikuisia takatilaan, eikä niille joille tulee autoissa pahaolo. Etupenkiltä maailmaa katsotaan hiukan korkeammalta, kuin tavallisista henkilöautoista, joten näkyvyys kauaskin on hyvä.

opel on saksalainen mosse. kylhän se näkyy jo autojen kestoiässä. montako 90-luvun alun vectraa näkyy liikenteessä? osta vaikka farmari passatti

harjoittelu auto isompaa varten. Tosi helppo ajaa ja kulutus on pientä (meillä diesel, 2.0) Kiihtyy tosi hyvin ja kääntyy tosi helposti ja näppärästi). Olen kuullut et ohjaus saattaa alkaa helposti vetään oikealle, mutta itsellä ei ole kokemusta)

Meillä on kolme lasta, joista kaksi turvaistuimessa ja yksi vyöistuimessa. Eli keskimmäiselle penkkiriville mahtuu kaksi istuinta ja yksi istuu lisapenkillä takana. Ongelmana on se taakse kulkeminen, kun siinä keskirivillä on kiinteä turvaistuin, niin taakse pitää mennä takakopasta (ja jos siellä on vaunut, niin tolkuttoman hankalaa).Hyviä puolia: hinta on kohtuullinen, autoa on kiva ajaa (istuu korkeammalla kuin perushenkilöautossa), bensankulutus ei valtavaa (meillä 1,6, joten kiihtyvyyskään ei ole huippua...).Hintaansa nähden hyvä auto, mutta jos rahaa olis enempi käyttää, niin ehdottomasti ostaisin " kunnon" tila-auton. Johon lapset sais penkkeineen mahtumaan ilman kamalaa säätämistä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat