Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko tullut kolhuja tai naarmuja helposti, laittaisitko uudelleen jos saisit valita?

Kommentit (4)

Meillä on ollut alumiiset noin ½ v ja ollaan tosi tyytyväisiä. ei ole tullut näkyviä kolhuja, tahrat saa pyyhityksi helposti jne.Näyttää vielä kiiltävien valkoisten kaapistojen ja alumiinivetimien kanssa hyvältä.

Laatuunkin näön lisäksi ollaan tyytyväisiä. Meillä kaikki on husqvarna- lienee aika sama kuin aeg, jota alunperin katsottiin, mutta saatiin näistä hyvä tarjous joten otettiin (siis tiskikone, jääkaappi, kalusteuuni ja keraaminen liesi). Tiskari on tosi hiljainen. niin ja liesituuletin on lapetekin alumiini -lasi. Suosittelen.

tykätään ja ei mitään hoitamista, vähän rätillä pyyhkii samalla kun tasoja ym muutakin mutta ei mitään tahroja tarvi putsailla eikä naarmuja ole tullut. Eikä niin kylmän näköiset mitä teräs. Ehdottomasti myös ekana alumiini ja seuraavana vakoinen ja musta, teräs viimeisenä. Eikä alumiini nykyään juuri terästä kalliimpi edes ole.Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut alumiiniset koneet käytössä vuoden. Tosi hyvät on ollut. Yksi naarmu näkyisi tulleen samanlaisia tulee toki valkoiseenkin. Meillä on töissä teräksiset koneet ja vihaan niitä. Hyvälläkin aineella mahdottoman työlät pitää siistinä. Meillä teräs ei tulisi kysymykseenkään sillä vihaan sormenjälkiä ym ym. tuhrua mikä teräksessä hyvin näkyy. Alumini on todella kauniin värinen, hyvä pitää puhtaana ja ainakin minusta seuraavaksi paras vaihtoehto on perinteiset valkoiset koneet.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat