Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä on naapuri joka kyttää kaikki tekemisemme ja sitten soittaa isännöitsijälle liioitellen/keksien lisää juttuja. Välillä suorastaan valehdellut ja keksinyt asioita omasta päästään.(esim. jos jätämme auton 10 min asunnon eteen, on se ollutkin siinä hänen mielestään koko viikon ja varoituksia satelee postiluukusta!). Nyt olemmekin saaneet tarpeeksemme ja aiomme soittaa heti ensi viikolla isännöitsijälle myöskin ja kertoa erinnäisiä juttuja " vähän" höystettynä tietenkin, niinhän naapurimmekin meidän suhteen tekee. Eli olisko ideoita mitkä vois olla sellasia meheviä mutta uskottavia juttuja mistä voitais sitten vähän valittaa? Kaikki ehdotukset tervetulleita.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parhaat deittipalstat ja lehdet mitä Suomen maasta löytyy ja kehoita häntä hankkimaan elämä ;)Kylläpä olet saanut v%/&¤maisen naapurin riesaksesi...

Onko asuntosi omistus- vai vuokra-asunto?

Ei tuossa tilanteessa voi muuta, kuin kytätä takaisin ja vahtia, että naapurisi toimii myös sääntöjen mukaan...

Jos hänen autonsa on ovella, niin heti vaan huomauttamaan asiasta ;) Ja niin edelleen...Tai toinen vaihtoehto taitaa olla se, että anna valittaa ja koita olla provosoimatta ;)

..mut sama kun puulle puhuis. kun on joku kerran tällaista ja tällaista kertonut niin sitä on sitten syytä uskoa, minulle sanottiin. Eli kyllä soitin jo ja tätä on jatkunut jo jonkin aikaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat