Vierailija

Esimerkkejä tapahtuneista:-Vanhempi työntekijä alias pikku-pomo kyttää jokaista askelta ja moittii aina tilaisuuden tullen.

-Käyt vessassa, pikku-pomo haluaa tietää miksi olit siellä niin kauan.

-Pikku-pomolla menee hermot ja hän uhkaa " hankkia sulle kengän kuvan perseeseen" ihan häntä itseään lainaten.

-Pikku-pomo mollaa pukeutumistyyliäsi.

-Pikku-pomo estää pääsysi henkilökunnan tiloihin ennen kuin työaikasi alkaa vedoten siihen, ettei " nurkissa tarvitse pyöriä ylimääräisiä hengaajia" . Odotat siis asiakkaitten puolella kelloa tuijottaen, koska saat mennä työalueellesi.

-Pikku-pomo jakelee pano-aiheisia kommentteja.

-Pikku-pomo käyttää päivittäin termejä " sinä aina..." , " sinä et koskaan..." , " sinä et ikinä..." hyvin negatiiviseen sävyyn.

-Pikku-pomo mollaa puhevikaasi ja yllyttää muutkin työntekijät puhumaan sinua imitoiden, tietenkin ylinäytellen.

-Pikku-pomo selittää työkaverilleen viikonloppunsa känniseikkailuja, olet samassa tilassa ja saat moitteet niskaasi " salakuuntelusta" ja saat kehoituksen hankkia " oma elämä" , vaikka olet ollut pakotettu kuuntelemaan hänen juttujaan, koska et voi korviasikaan sulkea.

-Pikku-pomo kyttää, ettet varmasti ala edes valmistautua työpaikalta poislähtöön minuuttia vaille työajan loppumisen.

-Pikku-pomo nakittaa tehtäviä, jotka eivät edes kuulu työnkuvaasi.

-Suuttuessaan ja kovistellessaan pikku-pomo tulee puhumaan viiden sentin päähän naamastasi niin että voit lähes tuntea kuinka sylkipisarat lentävät kasvoillesi.-Kaikista loukkaavinta oli kuitenkin se, minkälaista herjaa pikku-pomo heitti eräästä kehitysvammaisesta läheisestäni, jolla oli minulle asiaa työaikanani. Osan kommenteista kuuli myös läheiseni, joka niinikään pahoitti mielensä.Ja näitä " pikku-pomoja" oli muutamia ja heidän kisällejään kourallinen.Jos tämä on mielestänne hyväksyttävää " herjaa ja toverihenkistä huumoria" niin menkää itseenne!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat