Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

ja millaisella syömisellä?

Meillä oli/on ripulia tässä ollut ja nyt en tiedä koska se loppuu. Alkuviikosta oli kuumetta 38.5 (2vrk) ja sitten vaan on kakannut normaalia usemmin. Soseet ollaan alotettu noin kuukaus sitten ja uusia makuja ollaan kokeiltu kerran viikossa (lähinnä vain uusia hedelmiä). Nyt sai soseita viimeksi sunnuntaina ja ollaan vaan eletty rintamaidolla ja nan korvikkeella. Ja kakkaa yöllä kaks kertaa ja aamulla taas lasti vaipassa. Nyt tänään on kakkannut lisäksi vielä 2 kertaa eli siis vuorokaudessa 5 kertaa ja pari kertaa oli sellanen pieni pieru vaipassa. Ei ole oksentanut kertaakaan. Koska tiedän että tämä on ohi kun vauvallamme on muutenkin ollut vielä sellaista vauva kakkaa.Kommentit (2)

Kakkaa ehkä 5 kertaa päivässä. Osa niistä on aika pikkukakkoja tosin. Harvoin kakkaa yöllä, jos kakkaa, niin sitten ihan aamun jo koittaessa (klo 6 tai jotain). Poika on aina ollu tihee kakkaaja, pienempänä kakkasi myös öisin mut se on jääny pois joskus 2-3 kuisena. Nyt on ehkä pari viikkoo ollu aika löysiä kakkoja, että sitä " raejuustoa" ei oo yleensä ollu kakan joukossa. En tiiä mistä johtuu. Meillä mennään pelkällä rintamaidolla toistaseks.

Meillä on kyllä melkein 6kk vauva, mutta vastaan kuitenkin. Soseita syödään melko hyvin tähän tapaan. aamulla vauvajogurttia+nan, lounaaksi vihannesmössöä-nan, iltapäivällä hedelmää+nan, klo 17-18 nannia ja iltapalaksi noin klo 19.30 puuroa tai jogurttia+nan. Yöllä ei syödä. Kakkaa tulee nykyöön noin 2-3kertaa päivässä, joskus harvoin vain yhdesti, ei ole ikinä kakannut yöllä. Melko kiinteää on tavara.Tipy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat