Vierailija

Alkaa epätoivo iskeä, vaikkei laskettu aikakaan ole ihan vielä, mutta esikoinen kun syntyi viikoissa jo yli viikko sitten ja kaikki lääkärit ja kätilöt tätä vauvaa veikkailivat vielä aikaisemmin syntyväksi raskausajan diabeteksen ja esikoisen aikaisuuden takia.olen ollut jo ihan valmiina synnyttämään jo 6 viikkoa... alkuun mietittiin, millä tämän saisi pysymään sisällä rv 34 asti... siitä lähtien on ollut julmettuja särkyjä, liitoskipuja, supistuksia ym. koskahan viimeksi pääsin lenkille tai edes sain kengät itse jalkaan tai yön nukuttua?.. Rankkaa on ollut, palkinto toivottavasti häämöttää pian...Viimeisen viikon särkenyt, supistellut, jomonut, vilhonut ja tulppakin irtosi... mutta edelleen täälä... Meinaa jo itku tulla.Kommentit (8)

siivota, saunoa, sekstailla, katsella vastasyntyneiden kuvia, omia esikoisen ensihetkiä nauhalta... Mies on hieronut akupisteitä, selkää.... en usko kyllä mihinkään käynnistyskonsteihin enää.... kiitos kannustuksesta!!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viikolla 42+1 syntyi 3320g tyttö. Paino ei vauvoilla yleensä enää kovasti nouse noin viime hetkillä. Kasvaa todellä vähän sielä masussa, joten en kyllä usko, että saat vaaviasi viisi kiloiseksi sitten millään. :) Hurjasti tsemppiä ja jaksamista!! Kyllä se sieltä vielä tulee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat